USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вдові водія, який віз луцьких баскетболістів, не виплачують страховку

16 Грудня 2013 13:56
Вдова загиблого в автокатастрофі водія, який віз на змагання волинських баскетболістів, розповіла, що їй відмовляються виплачувати страховку, інформує ТРК «Аверс».

Нагадаємо, звітска про аварію за участю баскетбольної команди «Лучеськ-Університет» облетіла всю країну. Трагедія трапилась під селом Обарів, що на Рівненщині. Автобус, у якому їхали спортсмени, зіткнувся з автомобілем «MAN TGA», який рухався попереду в тому ж напрямку. Водій помер на місці пригоди, дев’ятьох пасажирів з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до Рівненської центральної лікарні. Зі слів вдови водія, керівництво фірми, на якій працював її чоловік, відмовляється виплачувати компенсацію. Мовляв, у відрядження шофер поїхав не по роботі.

Дружина покійного Марія розповіла, що її чоловік працював в одній з луцьких турфірм водієм автобуса. З її слів, він ніколи не вживав спиртного та не мав шкідливих звичок. За кермом автівок провів майже 30 років. Того дня чоловік мав їхати до Рівного, щоправда з ким і куди - не розповідав. Як виявилось, він віз волинську баскетбольну команду на змагання. Звістка про аварію облетіла всі ЗМІ Волині. Страшну новину першою дізналась донька. Пані Марія зазначила: «Про аварію ми дізнались із інтернету… Випадково з новин. Ми просто побачили машину… І ми побачили простирадло, яким він був накритий. І ми тоді вже здогадалися. Бо там було написано, що водій загинув на місці».

Ще однією новиною для рідних покійного стало те, що керівництво турфірми заявило, ніби, чоловік сам взяв машину та поїхав у рейс. Мовляв, вказівки йому ніхто не давав: «Чомусь було підкреслено у висновку судмедексперта, що це поза виробництвом. Підкреслена тільки ця графа… Слідчий сказав, що керівник цієї фірми зазначила, що я його туди не відправляла», - прокоментувала жінка. Вдова припускає, що таке рішення винесли, щоб її сімʼї не заплатити страховку, а також додала - її чоловіку вказівки давав такий собі Юрій. Його прізвище рідні не знають. Кажуть, що це мабуть співвласник турфірми.

З цим же ж чоловіком контактувало і керівництво баскетбольного клубу. На потрібний їм день фірма, з якою вони співпрацювали, не мала автобусів, тож довелося звʼязуватися із вищезгаданим Юрієм. Старший тренер БК «Лучеськ-Університет» Сергій Смітюх розповів: «Бус, яким ми постійно їздили, був зайнятий, я подзвонив до колеги, з яким ми теж їздили, і запитав, чи є в них бус? Він каже, - питань нема. В них є всі ліцензії, всі договори». Тренер розповів - сума страховки, яку мали б отримати постраждалі, досить велика. Тим часом, поспілкуватися із керівництвом турфірми журналістам не вдалося. За адресою, де нібито розташована бізнес-структура - звичайний житловий будинок, де про турфірму і не чули.

Як стало відомо ІА Волинські Новини, тренер команди БК «Лучеськ-Університет» Дмитро Чайковський, який теж був в автобусі на момент аварії і був госпіталізований у реанімацію Луцької лікарні, вже побував на останніх матчах команди. А двоє гравців, яких у тяжкому стані госпіталізували в реанімацію Рівненської центральної лікарні, ще й досі перебувають на лікарняних ліжках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus