USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

БПП, НФ і вибори: Гройсман розповів про плани в політиці

11 Листопада 2017 14:49
Під час виступу на з'їзді партії «Народний фронт», глава уряду Володимир Гройсман заявив, що не планує вступати в партію «Народний фронт» або «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Про це він заявив журналістам після свого виступу, пише «Слово і Діло», посилаючись на Лівий берег.

«Я позапартійний, коаліційний прем'єр-міністр. У мене немає планів визначатися зі своєю партійністю», - відповів Гройсман на питання чи розглядає він можливість вступу в НФ.

Аналогічна відповідь була на питання про те, чи має він намір вступити в ряди партії БПП, за списками якої він пройшов до парламенту в 2014 році.

На уточнююче запитання, чи можливий його вступ в партію Яценюка до наступних виборів, Гройсман відповів: «Наступні вибори будуть через два роки. Ось поговоримо перед тим, як почнуться вибори».

При цьому, прем'єр підкреслив, що потрібно запитати у лідерів двох партій (БПП і НФ, - ред.) - чи хочуть вони об'єднуватися.

Раніше, під час з'їзду партії екс-прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що піде на вибори 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 11 Листопада 2017 18:26
"Сара, я вступил в партию". "Абрам, вечно ты куда-нибудь вступишь: вчера вступил в г"вно, сегодня - в партию"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus