USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Прем'єр заявив, що Тимошенко наживалася на газових схемах

8 Липня 2016 12:47
Гройсман заявив, що завдяки газовому контракту з Росією 2009 року «по кишенях розходилися 2-3 млрд доларів на рік».

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звинуватив екс-прем'єра Юлію Тимошенко у тому, що вона особисто отримувала вигоду з незаконних газових угод. Про це він заявив під час брифінгу у п'ятницю у Верховній Раді, - пише Українська правда.

Зі слів Гройсмана, трибуну парламенту заблокували ті сили, яким вигідно повернути корупційні схеми у газовій сфері.

«Державний газ за в 3-4 рази заниженою ціною скуповувався ділками, тими, хто присутній в парламенті, у тому числі і тими, хто сьогодні, можливо, блокував трибуну. І перепродавався українцям в 2-3 рази дорожче», – заявив він.

Також Гройсман прямо звинуватив Тимошенко у особистій вигоді з таких схем. «Я подивився декларацію Юлії Володимирівни Тимошенко. Вона сьогодні мешкає в будинку, по-моєму (площею) 500 квадратних метрів. По пільгових цінах на газ кожен місяць рядовий український громадянин доплачував їй за комунальні послуги і за газ одну тисячу доларів США. Це справедливість?» – заявив він.

«Тобто хтось хоче повернути систему, при якій бідні платять за багатих? Уряд не підтримує такої тези», – додав він.

Гройсман також заявив, що завдяки газовому контракту з Росією, який передбачав базову ціну російського газу для України на рівні 450 доларів за 1000 кубометрів, «по кишенях розходилися 2-3 млрд доларів на рік».

Як відомо, у п'ятницю, а також протягом останніх днів трибуну Ради блокували депутати «Батьківщини» і Радикальної партії.

Раніше Гройсман вже неодноразово критикував газовий контракт і натякав, що звинувачує у його негативних наслідках і особистій вигоді саме Юлію Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучани Показати IP 8 Липня 2016 13:05
Це давно знали. Тільки совки вірять брехні бютоголової секти, яка кормить люмпенів солодким популізмом.
Анонім Показати IP 8 Липня 2016 14:19
тобто гройспан та петя підтвердили вірність дій яника щодо юлії.... а якже думка європейців ;) змінилась :)))
Dіма Показати IP 8 Липня 2016 14:24
А гройсман і порошенко кращі?* не треба гнати один на одного а зробіть краще для людей. А що гройсман зараз робить що все дорожчае а балтати вміє! І вже як ожиріють від тих крісел владних
**** Показати IP 8 Липня 2016 14:44
ЮЛІ СВОБОДУ!!!!!!!
Бабушка Люда Показати IP 8 Липня 2016 14:58
Всім логічномислящим відомо , що Юля - аферистка . Вона " майстер " розмовного жанру популістично " бореться " за добробут народу . В своїй декларації про доходи ,будучи прем'єром вона зазначила ,що в неї немає ніякого житла і автомобіля ...!!! Брехунка вищої гільдії !!!
ucgf до Бабушка Люда Показати IP 8 Липня 2016 16:47
а що там є не майстри розмовного жанру???
жєба Показати IP 8 Липня 2016 17:19
гройсмана жаба давить ще й як! а вугілля Ротердам+.а тарифи на газ.воду .електрику ? Хто наживається на них?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus