USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

БТРи, які їхали в Сімферополь, розвернулися назад

27 Лютого 2014 13:03
Бронетранспортери, які рухалися в Сімферополь із боку Укромного, розвернулися й випливають у зворотному напрямку, - повідомляє «Українська правда».

За неофіційною інформацією, їх зупинила група людей, можливо, силовиків, передає сайт "Крым.Комментарии". Після нетривалої бесіди БТРи розвернули й направили назад.

Журналісти, які стали свідками цього, вирішили проїхати за ними, щоб з'ясувати, чиї це машини й у яку із частин направляються.

Жодних розпізнавальних знаків на них немає.

Згідно з інформацією начальника Управління інформаційної політики Ради Міністрів АРК Віолети Лисіної, прес-служба ЧФ РФ не може дати пояснення дислокації 7 БТР ЧФ РФ.

Нагадаємо, за інформацією Лисіної, БТРи під Сімферополь пригнав ЧФ РФ. Це підтвердили й кілька джерел сайту "Крим.Коментарі" у СБУ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!! Показати IP 27 Лютого 2014 14:08
ПРОШУ ВАС, БУДЬ-ЛАСКА, ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО, ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО, ЗНАЙДІТЬ ХВИЛИНКУ ЧАСУ І ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.socportal.info/news/predstavnik-pravogo-sektoru-vdariv-prokurora
ото да Показати IP 27 Лютого 2014 14:35
во так бидло тепер скалдае списки хто має курувати державу. Ото ваш правий сектор якій борится за покрвщення нашого життя. Да за цього мудака на майдані вмерли наші хлопці. Люди думайте бо потім буде пізно ...
ото да до ото да Показати IP 27 Лютого 2014 14:36
то я мав на увазі про відео http://www.socportal.info/news/predstavnik-pravogo-sektoru-vdariv-prokurora

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus