USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російські літаки сідають у Криму, а БТРи йдуть колоною на Сімферополь

28 Лютого 2014 20:39
У Криму з боку Росії сідають російські літаки, зі сходу на Сімферополь йде колона БТР.

Про це "Українській правді" повідомили очевидці.

Як стало відомо, уже щонайменше 5 великих літаки ИЛ-76 приземлилися в районі військового аеродрому в Гвардійському.
Також, як повідомляють різні джерела, з Севастополя в бік Сімферополя вирушила колона з 10 російських БТРів.
Як повідомили джерела "Інтерфакс-Україна", на аеропорту "Бельбек" у Севастополі припинено будь-який рух літаків через захоплення злітно-посадкової смуги невідомими.

"Близько 400 осіб зараз знаходиться в аеропорту "Бельбек". Вони зайняли злітно-посадочну смугу, і будь-який рух літаків припинено", - сказав співрозмовник.

Як відомо, у п'ятницю МЗС Росії заявило, що начебто передало Україні відповідну ноту щодо пересувань бронетехніки Чорноморського флоту Російської Федерації в Криму.

У той же час, в МЗС заявили, що Росія розглядає події в Криму як наслідок внутрішньополітичних процесів в Україні і не має наміру брати участь в консультаціях з цього питання.

У п'ятницю Держприкордонслужба відстежила переліт із Керченського напрямку в Україну понад 10 російських військових вертольотів.


Тільки на три з них Україна отримала відповідну заявку Чорноморського флоту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Жах Показати IP 28 Лютого 2014 20:48
Це просто жах... Гусь, захисти...
Лучанин до Жах Показати IP 28 Лютого 2014 20:54
ДАнильчушки, Гузюшки спасайте АР Крим!!!!!
гусь Показати IP 28 Лютого 2014 20:54
Я в політиці вже. А от данильчук нехай їде.
ТЕРМІНОВО!!! Показати IP 28 Лютого 2014 20:55
МЗС заявку на вступ в НАТО,тільки таким чином можна зупинити інтервенцію тих "росіян",які за національністю-башкири,калмики,удмурти,адигейці,буряти,нанайці,кето,якути,чукчи і інша наволоч.Я,назвав тільки декілька із цвіту національності,які ідентифікують себе росіянами.
Микола Показати IP 28 Лютого 2014 21:25
перестріляти нах цих москалів хай своє їб***ло не сунуть в Укараїну. СЛАВА УКРАЇНІ
Таки так до Микола Показати IP 1 Березня 2014 10:34
Та стрільба вже почалася. З Києва. Стріляють хто вчорашніми галушками а хто й торішньою паскою. Стрільба йде як довгими очередями так і оглушливими одиничними вихлопами з великою кількістю порохових газів дуже противного запаху.
стрелялка до Микола Показати IP 1 Березня 2014 14:24
стрелялка то хоть выросла уже? что тут можно сказать... домайданились...
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 21:42
Фактичними помічниками у Верховній Раді путінських агресорів продовжують бути депутати-свободівці, які продовжують затюкувати виступаючих на російській мові
НЕЛУЧАНИН до Лучанин Показати IP 1 Березня 2014 11:43
У ТЕБЕ З ГОЛОВОЮ ВСЕ В ПОРЯДКУ ?
Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 22:01
ура
правда Показати IP 28 Лютого 2014 22:58
Скажіть дякую безмозглому Тягнибоку, який це все спровокував!!! Він зі своїми націоналістичними вигуками взагалі загубить Україну! То не політик, а фашист, який не розуміє, що Україна багатонаціональна держава! Проти відміни закону про мову вже виступили у Брюселі керівники Угорщини, Болгариї, Румунії... населення ціх країн теж живе на території України! А чому Тягнибоку не дали посаду? Бо він забезбечив "Правий сектор", а націоналістів не хоче бачити ні ЄС ні США! От і думайте...
Беглий лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 23:10
Дайте Гузю базуку відправте в Крим і хай докаже що він правильний пацан!
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 00:06
знайдіть усі сайт аvrasiy.info cтенограма разговора Тягнебока і Яроша.Це офіційний запис спецслужб.Це жах.
читачка до Анонім Показати IP 1 Березня 2014 09:44
да, неприємна розмова, а якщо це насправді правда, тоді це дуже жахливо. Тоді зрозуміло саму сутьвсіх подій.
Аффтар жжот Показати IP 1 Березня 2014 00:38
Якщо правда, що Яник вивіз 5 фур з Межигір'я свого добра, то оці 5 великих транспортних літаків їх і вивезуть, а війська, більше всього як забезпечення охорони, бо є що охороняти...Варто подивитись як це все закінчиться
Сонячна Показати IP 1 Березня 2014 00:48
Чого ви причепились до людини????? Ви теж с*аки грієте на пляжах Криму...то й вам треба їхати захищати, а не чекати щоб хтось..а самим об*ирати потім!!!!!! теж мені чоловіки.......((( стидоття
Объясняю до Сонячна Показати IP 1 Березня 2014 00:56
Объясняю: гусь, и его команда, дискредитировали сбу, милицию, армию и всю систему власти Украины... Теперь они должны нас защищать... Больше некому... Слава Украине! Гусю слава!
Волиняка до Объясняю Показати IP 1 Березня 2014 01:57
Довели країну до біди. Тому виникли особи, які вам не подобаються. Мітькі Щєлкопьорови. Де ви були, коли вас обкрадали і "опускали" нижче параши. Тепер тендітними лапками пишете коменти від яких на кілометер смердить. Гузь чи не гузь. Встав хто не не будь від вас хоча б мішок з піском піднести на барикаду? Сумніваюсь. Що ви зробили для цієї країни, щоб вашим дітям жити було краще та не соромно? Запропонуйте краще. Зверніться з економічною програмою розвитку краю. Пропонуйте альтернативу чинушам, які обкрадали ваші сім"ї. Що смакуєте? Рабство хохляцке? Проявіть ініціативу. Пропонуйте громаді міста альтернативу. Можливо сумуєте за бандою, яка вас "опускала"? А ви бачили, як помирали люди, яким не хватало грошей на ліки, які коштували менше колеса машини чиновника Волинської адміністрації? Якщо немає конструктиву в голові то затуліть пельки, а народ без вас розбереться Гузь чи не Гузь. Буде махати хвостом піде під небокрай.
читачка до Волиняка Показати IP 1 Березня 2014 09:48
альтернатива - це мир та спокій громади нашого краю та всієї країни. А пропаганда насильства нікому не потрібна і повірьте ніхто до такого не прагне, якщо вирішили розбудовувати та розвивати демократію, тоді варто так і робити, а не пустословити і тримати все суспільство у незрозумілому страху.
дідПихто Показати IP 1 Березня 2014 08:22
Ну не знаю, хто там і кого довів і хто бреше, а хто правду говорить, але місяць тому і зарплати і пенсії і соцвиплати платились вчасно! То у тому випадку казна була повна і дуже дивно, що вона зараз порожня... А те що ти тут чергову маячню пишеш-то факт! І не прикривайся, Героями Майдану, якщо і сам там не був, а то таких "розумників" зараз розвилось, як собак... Чи тобі лаври Гуся спокою не дають?:)))
НЕЛУЧАНИН Показати IP 1 Березня 2014 11:47
У КРИМСЬКІ ПОДІЇ ПОРА ВТРУТИТИСЬ МІЖНАРОДНИМ ГАРАНТАМ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
коткас Показати IP 1 Березня 2014 15:08
"Премьер-министр Украины Арсений Яценюк обратился к премьер-министру Реджепу Тайипу Эрдогану с требованием не пропускать через Босфорский пролив фрегат «Гетман Сагайдачный», флагман Военно-Морских Сил Украины, который после выполнения задач в Аденском заливе в рамках операции НАТО “Океанский щит” возвращается в порт приписки Севастополь." По поступившим в украинское правительство сведениям, корабль под командованием капитана первого ранга А.Тарасова отказался подчиняться приказам Киева в связи с отставкой начальника генштаба Украины Ю.Ильина, поднял Андреевский флаг и возвращается в Чёрное море.--кто знает правда или вброс?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus