USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Через Гузя із заступником Башкаленка балакала міліція

20 Жовтня 2011 18:00
Начальник внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Волинської облдержадміністрації Андрій Мельник через звинувачення на його адресу з боку депутата облради Ігоря Гузя у зриві сесії був змушений «спілкуватися» із правоохоронцями.
Про це Мельник розповів в інтерв’ю « Волинській газеті »
Андрій Мельник зізнався: «Недавно був у мене і представник органів внутрішніх справ за зверненням Ігоря Гузя стосовно того, що Андрій Мельник зірвав сесію облради 26 серпня».
«Після того, як Борис Петрович (голова ОДА Борис Клімчук, - ВН) представив мене колективу, я зібрав працівників управління у своєму кабінеті і озвучив їм тезу: «Я – член партії. Тут працюють ті люди, з якими був знайомий як пересічний партієць, заступник голови облорганізації Партії регіонів. Але не хочу, аби ви думали, що свою партійну приналежність прагну накласти на роботу цього управління. Сприймайте мене як керівника. Якою буде довіра в колективі, такою ефективною буде й робота». Цих принципів стараюся дотримуватися. Партійна приналежність не є домінуючим фактором у діяльності на посаді начальника управління», - переконує він
Водночас чиновник заперечив, що працівники управління телефонували депутатам напередодні сесії із проханням не приходити до зали.
«Представникові правоохоронних органів я відповів, що він може будь-кого в управлінні опитати, проаналізувати усі дзвінки з робочих телефонів – і не знайде жодного номера на підтвердження, що я чи хтось із підлеглих телефонував до когось із депутатів. У моєму мобільному є номери колег-депутатів, але звинувачувати мене в якомусь «обдзвоні» – безглуздо», - сказав Андрій Мельник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
АДЕКВАТ Показати IP 20 Жовтня 2011 23:17
в каждой бочке есть затычка.это про гузя
Vigilante Показати IP 20 Жовтня 2011 23:42
"я зібрав працівників управління у своєму кабінеті і озвучив їм тезу: «Я – член партії." Ну це і так ясно, не мозок же.
Ласковая до Vigilante Показати IP 21 Жовтня 2011 10:24
Прикольно. Ги-ги-ги.
Здрасте до Vigilante Показати IP 21 Жовтня 2011 12:40
В цієї партії мозгу взагалі нема :-)
Спасибо жителям данбаса за башкалэнка екстраКЛАССА до Здрасте Показати IP 21 Жовтня 2011 16:36
Партыя регыонів - це як динозавр.... велика маса тіла і зовсім мало сірої речовини...
КРАБ Показати IP 21 Жовтня 2011 00:43
По панятиям я сказл ето у нас так в партії заведено, а не то повиганяю всех наша партія самая партія
БЮТ івець Показати IP 21 Жовтня 2011 10:00
Ти не член - ти полупокер
Іван Показати IP 21 Жовтня 2011 14:21
не сваріться, цей підлиза далеко піде. правда, він у тому інтервю один раз згадав Курилюка, два рази - Проня, Башкаленка назвав батьком, але ні разу не згадав Клімчука. тому карєра юного дарованія може раптово обірватися на злеті. час покаже
не ЧЛЕН Показати IP 21 Жовтня 2011 16:44
А чи читав пан ЧЛЕН партії книгу свого лідера "Opportunity Ukraine"??? Чи англійської не знає???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus