USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Савченко зустрілася із заступником ватажка «ДНР», - ЗМІ

5 Грудня 2017 16:10
Народний депутат Надія Савченко знову їздила на окуповані території, де провела зустріч із заступником ватажка бойовиків «ДНР» Олександра Захарченка Ташкентом.

Сама Савченко поки не коментує цю інформацію, передає «Главком», посилаючись на джерело у правоохоронних органах.

Справжнє ім'я бойовика із позивним «Ташкент» - Олександр Тимофеєв. Він – «міністр доходів і зборів ДНР», за даними ЗМІ, особа, наближена до ватажка терористів.

Савченко й раніше бувала на окупованих територіях. Те, що вона пішла на перемовини із терористами, свого часу викликало хвилю обурення у суспільстві.

Зауважимо, народний депутат Надія Савченко неоноразово їздила до терористів «Л/ДНР». Крім того, раніше нардеп заявляла, що не вважає терористами ватажків так званних ЛДНР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хохо Показати IP 5 Грудня 2017 17:01
а чому як артист їде то персона нон грата а як це чучало там неясно яку інф зливає чи домовляється то без проблем? на нари! полюбому що расєя внедрила таку собі шпіонку.... з яй?ями
лучанин Показати IP 5 Грудня 2017 18:16
забрати звання героя, лишити всіх нагород та заборонити вїзд в Україну !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus