USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому кандидат на посаду заступника голови ОДА відмовився від владного крісла

8 Березня 2014 15:37
Олег Тарасюк зняв свою кандидатуру на посаду заступника голови ОДА з економічних питань мотивуючи це тим, що його особу на цю посаду не схвалює народ.

«Я вважаю, що кожного кандидата на посаду має схвалити народ. Я знімаю свою кандидатуру. Думаю, що мій приклад покаже іншим. Адже якщо народ не підтримує тебе, то треба прислухатися до цієї думки», - заявив Олег Тарасюк.

Про це йшлося під час під час прес-конференції сьогодні, 8-го березня.

До слова, Олега Тарасюка на посаду заступника голови ОДА з питань економіки рекомендували від партії «УДАР». Він подякував за таку довіру, та попросив вибачення, що не виправдав надії. Щодо свого бізнесу, то сказав, що займається рекламою, будівництвом і торгівлею, та наголосив, що усе прозоро.

Нагадаємо, під час обговорення кандидатури Олега Тарасюка на посаду заступника голови ОДА у представників громади та журналістів виникло чимало запитань, що стосувалися його бізнесу, і на які він не відповів у повному обсязі.

А також майбутнім чиновникам представники Правого сектора на Волині запропонували пройти народну люстрацію під час Віча на Театральному майдані у Луцьку, що відбудеться 9 березня.

Заступник голови Волинської обласної організації політичної партії «УДАР» Ігор Алєксєєв прокоментував заяву Тарасюка: «Я заявляю про повну відкритість нашої квоти на посаду заступника. Хто відчуває сили, професіоналізм і потребу взяти участь у цьому – звертайтеся до нас. Це стосується не членів партії, а усіх волинян, які відчувають свій потенціал».

Схвально відгукнулися про таке рішення і представники Правого сектора. Зокрема, лідер організації Павло Данильчук сказав: «Це дуже похвально, що пан Тарасюк відмовляється від посади. Якщо це відбувається щиро – це дуже добре. Звертаюся до представників політичних партій, щоб ви всі виходили за межі партії, й залучали тих людей, які дійсно зможуть фахово управляти».

Начальник штабу волинської Самооборони Андрій Хведчак теж привітав з таким рішенням Олега Тарасюка і потис йому руку.

Нагадаємо, претендентів на посади заступників голови облдержадміністрації представили вчора, 7-го березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Сусід Показати IP 8 Березня 2014 16:13
Ха! ДОбре що вчасно схаменувся. В ОДА на такій посаді працювати - це вам не рекламні щити) Тримайся Волинь!
котян до Сусід Показати IP 8 Березня 2014 17:17
Пустовіт своєю псевдодемократією доведе область до повного занепаду. Він не здатний прийняти жодного вольового рішення і хоче усім догодити, щоб бути білим та пухнастим. Тут треба працювати, а не пи...іти. Гришаня, доки не пізно складай непосильні для тебе повноваження.
ЮЛЯ Показати IP 8 Березня 2014 16:19
Міністерство фінансів під керівництвом призначеного Арсенієм Яценюком Олександра Шлапака намір скоротити виплати пенсій працюючим пенсіонерам до 50% від суми призначеної пенсії.
НЕЛУЧАНИН до ЮЛЯ Показати IP 8 Березня 2014 16:56
ти чула, де дзвін, але не знаєш, де він. пропонується платити 50 % пенсії ПРАЦЮЮЧИМ ПЕНСІОНЕРАМ. тому що є багато грибів в органах влади, з яких користі нуль. тільки штани протирають. я б застосував таку норму виключно до державних службовців.
юля до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Березня 2014 19:54
90% держслужбовців отримують зарплати на рівні мінімальної по Україні, а всі думають що вони лопатою жар загрібають...
124 до ЮЛЯ Показати IP 8 Березня 2014 17:28
Хай ідуть на пенсію, молодь і так без роботи
991 до 124 Показати IP 8 Березня 2014 20:33
А покажи мені молодь,яка піде працювати в ОДА за 1600!:)
123 до 991 Показати IP 8 Березня 2014 21:22
А за 1078,00 грн. чистими в РДА "СЛАБО"???????????????????
вася Показати IP 8 Березня 2014 16:38
якщо яценюк так зробит йому капець. вже покращив життя і людей і пенсіонерів і інвалідів за регіоні жили краще пенсії давали і можливість працювати нащо буо на майдані кричати що зробимо людям краще життя. якщо добавить пенсії до 5 000 тисяч тоді можна сидіти з горем пополам пенсіонерам вдома а так що за 1200 грн можна на пенсію жити хай попробують депутати Верховної ради так поживуть
Я до вася Показати IP 8 Березня 2014 18:19
А ЯК ЛЮДИ ЖИВУТЬ НА З.П. В 1500 ГРН. І ДІТЕЙ ГОДУТЬ . А ПЕНСІОНЕРИ СИДЯТЬ НА ПОСАДАХ І РОЗКАЗУЮТЬ ЯКІ ВОНИ ПРОХФЕСІОНАЛИ А САМІ КОМПЮТЕРА НЕ ЗНАЮТЬ НАПРИКЛАД БУХ. УМВС А ТОЯНІШЕ ГОСПІТАЛЬ. НЕХАЙ БУДЕ МОЛОДИМ РОБОТА І НОРМАЛЬНА ОПЛАТА.
тоже я до вася Показати IP 8 Березня 2014 18:38
Так ще хоч би робили, а то як не лікарняний, то санаторій, а то ще забуде, що йому на роботу треба.
правильно Показати IP 8 Березня 2014 16:50
може тоді старі калоші звільнять мсця для молоді, а то ніяк не можуть наїстися. краще нехай волонтерством займаються та благодійними справами, як за кордоном, а то все для діток своїх заробляють, а діткам по 40 років і не мають роботи, бо мамусі мвсця не звільняють. що в сучасний час може навчити дітей 70-літня вчителька, коли діти вже розумніші і розвинутіші за неї?
Анонім до правильно Показати IP 8 Березня 2014 22:04
Для молоді? Для тої що вийшла на майдан за європейське життя? А потім з лєнточкою в маршрутці їде з майдана і на весь салон по мобілці домовляється за себе і пару товаришів що вони заплатять, аби їм хтось там задачки порішав? Це європейські цінності, за них вони на майдан вийшли, цьому вони дітей вчити будуть? А ви знаєте що нормальні матері зараз вишуковують тих самих "калош" щоб підтянули їх дітей, бо в школах взагалі зараз нічому навчити не можуть, бо за 22 роки розвалили повністю всю освіту. Але ж не всі можуть найняти собі вчителя. Так хоч є в деяких дітей можливість отримати ці знання в класі і безкоштовно. В деяких є можливість прийти на прийом до лікаря, який може без УЗД і МРТ поставити вірний діагноз, на відміну від тої золотої молоді яка плазму від клізми відрізнити не може. Можливо нехай ще попрацює електрик та сантехнік який може багато що зробити на відміну від молодого електрика, який струм тільки грамами міряти може. Так, бувають вийнятки, але це, нажаль, одиниці. Працювати повинні ті хто може працюючи принести користь, а не ті хто повинен. Та й пенсіонери заслужили пенсію, а на роботу їх беруть, як правило на 0,5 ставки. В результаті пенсіонери дійсно підуть з роботи, але чи виграє від цього держава? Виграє! А от люди програють 100%!
Волинянин Показати IP 8 Березня 2014 18:18
Убогі та нещасні, нароблять багато зла!
Лучан Іван Показати IP 8 Березня 2014 18:32
Що значить "народ"? Це Данильчук з недоучками? А принцип професіоналізму, ефективності та знання справи? А де стратегія розвитку регіону? А де принцип досвіду? Які взагалі критерії? Та ти хоч святого запропонуй, то заздрісники юди все одно знайдуться і будуть гівном обливати!
Лучі Чучхе Показати IP 8 Березня 2014 18:35
Бютівці мочать УДАР у всіх районах і містах!! Навмисно шукають зачіпки! Що Вам людина зробила злого?
Анонім Показати IP 8 Березня 2014 18:49
Правильно зробив.Втікай поки не пізно бо прийде скоро ще новіша влада-ці не пробачать нікому.
правда Показати IP 8 Березня 2014 19:44
Давайте розженемо всіх. Тільки з ким залишимося?
правдива до правда Показати IP 8 Березня 2014 20:35
А вже розігнали!:)
t Показати IP 8 Березня 2014 19:45
там десь Кревська ходила при пердставлені кандидатів. Її хоч не ставте начальником освіти.
сором Показати IP 8 Березня 2014 19:51
не берить таких тупих шукайте досвидчених
1221 Показати IP 8 Березня 2014 19:55
З клаптика вуха петро порошенко пошив булатову міністерський портфельа всі хто без портфелів хто відкосив від армії з ПС , сомооборони , автомайдану самокатооборони всі в воєнкомат і в криму покажете хто ви насправді
Українець Показати IP 8 Березня 2014 19:57
В україні війна під носом а вони жопи притуляють до кріселЮГаньа. Путін капут.
Анонім Показати IP 8 Березня 2014 20:03
Слава Путіну.Війни не буде.Ми волиняни точно росіянам не треба і нікому не треба.Хіба ще не зрозуміло?
слава Показати IP 8 Березня 2014 20:38
чому висувають тильки ци три партии вони що зробили найбильше для нашои перемоги берить розумних и не партийних тоди точно буде толк
афганець Показати IP 8 Березня 2014 21:52
це точно таке відчуття що три партії були на майдані а де афганці автомайдан самооборона і правий секор просто напросто прості люди їх що там не було ніхто не питається громадськості на нашій шиї і крові наших хлопців хочуть знову прийти до корита я бачив і чув на свої очі як ділять посади бют і свобода як в області і в районах
Анонім Показати IP 8 Березня 2014 22:14
Я поставив плюсик, але є зауваження. Якщо говорити про чистоту влади для блага народу, то не мають права йти у владу ті хто був при будь-якій владі і ті хто був на майдані, тому що всі вони порушували закони, всі 100%! Можливо і для блага, але порушували! Кожен з них буде надіятися що можна буде ще раз відбутися ненаказаним. Є спеціалісти серед простих людей з досвідом роботи які і мають відновлювати економіку країни в першу чергу. А от коли країна встане з колін, то можна буде ставити вже когось по заслугах.
пето Показати IP 25 Липня 2014 23:27
країна вже не встане з колін. Відомий російський поет Асадов писав-Ведь человек с погибшей совестью уже ничто,уже не человек. Саме таких людей тупий народ вибрав і така тупізна нами керує.То як може країна піднятись коли вона з ніг до голови обвішена людьми з втраченною совістю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus