USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому всі російські канали транслювали онлайн пікет Ради, - нардеп

28 Березня 2014 12:31
Напередодні ввечері російські канали транслювали захоплення “Правим сектором” Верховної Ради. Це свідчить про те, що це синхронізовані дії одного центру. Таку думку сьогодні в кулуарах парламенту висловив народний депутат від фракції “Батьківщина” Віктор Швець. Про це повідомляє УНН.

“Та інформація, яка є у ЗМІ з посиланням на деяких осіб, які мають безпосередню причетність до цього процесу, переконливо підтверджують той факт, що “Правий сектор” – це організація, яка сформована російськими спецслужбами”, - сказав нардеп.

“Вчора всі російські канали транслювали в он-лайн режимі захоплення “Правим сектором” Верховної Ради. Це говорить про те, що це не випадкові дії, що це синхронізовані дії якогось центру, який управляє цим процесом”, - зазначив В. Швець.


ЧИ ДІЙСНО РАДУ ШТУРМУВАВ "ПРАВИЙ СЕКТОР"?
Зі свого боку, керівники Правого сектора заявляють, що не мають жодного стосунку до вчорашньої акції під стінами Верховної Ради.

Нагадаємо, як повідомив один з керівників «Правого сектора» в Києві Ігор Мазур , люди, які пікетували вчора ввечері будівлю Верховної Ради, не є членами Правого сектору. Він аргументував це тим, що бійці їхньої організації носять на руках червоно-чорні пов’язки, а в провокаторів, які були вчора під Радою, не було пов’язок і вони ховали обличчя.

Як повідомлялося, на офіційному сайті СБУ з’явилася інформація про те, що Служба безпеки України в столиці України викрила групу осіб, які намагалися дестабілізувати ситуацію у столиці шляхом провокування сутичок, протиправних дій стосовно мирних громадян, співробітників правоохоронних органів.

Провокатори у кількості майже 40 осіб на чолі з громадянином України Сергієм Р. в центрі столиці, на Майдані Незалежності та поблизу, отримали злочинне замовлення на дискредитацію мирних громадських акцій у Києві, - йдеться у повідомленні СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Крымчанин Показати IP 28 Березня 2014 12:39
коментар було видалено
йося моргенштерн до Крымчанин Показати IP 28 Березня 2014 12:57
землячек, всё нормуль!!! пройдёт денёк-другой - поймёшь! все всё очень быстро поймут! уже начинают понимать!!! ШКОДА УКРАЇНУ!!!!!!!!
Україна до Крымчанин Показати IP 28 Березня 2014 13:24
Правий сектор не має відношення до цього так званого "штурму". Це спланована путлеровськими провокаторами акція. Невже не видно?
Вихід є до Україна Показати IP 28 Березня 2014 13:40
А чому б ПС не об"єднатися з Добкіним і Кернесом? Це є вихід з даної ситуації, панове. Буде і схід і захід разом і Авакова не буде. Якщо ще треба поради - пишіть.
це я Показати IP 28 Березня 2014 12:55
Чому це всі партійці "Батьківщини" звинувачують ПС саме в співпраці з РФ? Що це за новий міф з їхньої сторони? Так бідолашні переживають що їх кандидат не пройде в Президенти, що готові поначіпляти всіх собак на інші партії. Почали з ПС, потім піде інфа на інші. Хто-хто, а ви б сиділи з вашою "білою і пухнастою" і не нервували б людей. Самі розводите кумівство в органах влади. Боїтеся своєї люстрації як чорт ладана. Скільки часу пройшло, а закон про люстрацію неприйнятий. І ваша думка людей більше не цікавить - вас слухає той, хто свого розуму не має.
Крымчанин до це я Показати IP 28 Березня 2014 13:10
Юлька все структуры подомнет под себя - скучно не будет однозначно! и уж точно дружба с Россией накроется не на один год - Европа ждет, ога.. однако, альтернатива не обозначена абсолютно! ну, скажем, Порошенко - олигарх, против засады которых Украина большинством выступает.. Тигипко? ну да, не глуп.. однако, сколько раз уже перебегал туда-сюда, впрочем, как и Павлик конфетный.. назовите еще? Может Виталик? бугога! Дай Бог выстоять вам - народ! а то, что показывают в России... - да наплевать! Вы задумайтесь о том, что видят ваши собственные глаза в он-лайн а не по ТВ.. я в крыму стараюсь смотреть - и ту и ту сторону поровну. скажу вам так - больше всего верю своим глазам и опираюсь на свой разум.
Андрій Показати IP 28 Березня 2014 12:58
В Росії показують, що в нас керує шайка бандерівських недобитків!!!!!!!!!! Але це нажаль ФАКТ((((
Україна Показати IP 28 Березня 2014 13:28
Правий сектор не має відношення до цього так званого "штурму". Це спланована путлеровськими провокаторами акція. Невже не видно? ПУТЛЕРУ - КАПУТ! СЛАВА УКРАЇНІ!
титушко до Україна Показати IP 28 Березня 2014 13:56
коментар було видалено
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 13:39
А людей на майдані значить Яник розстрілював? А тут значить ПС не причому? які ви слизькі, аж бридко.
Бармалєй Показати IP 28 Березня 2014 13:58
Якщо це Правий сектор - то це однозначно проект Кабаєва і Кисєля. Якщо це провокатори під видом Правого сектора, то Ярошу треба робити висновки і чистити цих самозванців, які збивають бабки з людей, вриваються в державні установи, дебоширять під ВР, віджимають бізнес. Придурки, Кабаєв не спить. Найкраща наша зброя - єдність.
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 13:59
Якщо ПС не має відношення до цього так званого "штурму", то чому вони цього не сказали під час штурму, а не на другий день?
Хвєдя Показати IP 28 Березня 2014 14:00
Якщо ПС не має відношення до цього так званого "штурму", то чому вони цього не сказали під час штурму, а не на другий день?
титушко Показати IP 28 Березня 2014 14:00
показывают потому что рейтинги этого 3-х месячного балагана перекрыли Дом-2
Українець до титушко Показати IP 28 Березня 2014 14:30
С*ч*нок а ти чего на этот сайт подсел? Пиши киселеву в твитер. Или тебе нашу область определили, а сколько платят ?
титушко до Українець Показати IP 28 Березня 2014 15:29
а по делу сказать нечего?
Луцьк Показати IP 28 Березня 2014 14:47
Щоб нести таку ахінею треба з головою зовсім не дружити! В БЮТі всі такі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus