USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Чорнобильцям подарували дзвін

14 Грудня 2011 14:00
Губернатор Борис Клімчук подарував обласному товариству «Спілка Чорнобиль» дзвін. Губернатор пожартував, що тепер він чутиме, коли до нього йтимуть чорнобильці.

Про це стало відомо 14 грудня під час ушанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Зі слів Клімчука, влада відповідальна перед ліквідаторами. Мовляв, з бюджету виділяється мало коштів, аби ті, отримували достойну допомогу. «Влада відповідальна перед вами. На жаль, у нас не так багато грошей, щоб повністю забезпечити ваші потреби. Ви ж знаєте, які проблеми в нашій державі», – зауважив губернатор.

Також він подарував Волинському обласному товариства «Спілка Чорнобиль» дзвін та пожартував: «Тепер коли чорнобильці йтимуть до мене в гості, то дзвонитимуть і я чутиму, що вони йдуть».

Насамкінець Клімчук запропонував за святковим столом пом’янути тих ліквідаторів аварії, які не дожили до наших днів. «Випийте 50 чи 100 фронтових грам. Хоч це й не була війна, але люди гинули», – зазначив посадовець.

Голова облради Володимир Войтович сказав, що ліквідатори аварії на ЧАЕС повинні йти в школи та спілкуватися з дітьми. «Щоб ви розповідали правду і формували традиції. Щоб і надалі було, кому здійснювати героїчні вчинки, подібні до ваших», – зазначив посадовець.

Міський голова Луцька Микола Романюк подякував чорнобильцям за їхній подвиг та побажав міцного здоров'я та успіхів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Cемен Показати IP 14 Грудня 2011 14:20
"Ви ж знаєте, які проблеми в нашій державі», – зауважив губернатор. "Ви ж знаєте, які ПОТРЕБИ в нашій державі», – зауважив губернатор. - это слово больше подходит. А Вам, ликвидаторы, денег нет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus