USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку хочуть штрафувати підрядників за невчасно виконані ремонтні роботи

1 Березня 2017 14:56
Депутат Луцької міської ради, голова фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Поліщук пропонує передбачати в договорах про проведення ремонтних робіт штрафні санкції за невчасне їх виконання.

Про це він заявив під час програми «Луцький депутат» на телеканалі «Нова Волинь», повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Депутати від фракції «УКРОП» у Луцькраді особливу увагу приділяють найбільш гострим проблемам життєдіяльності обласного центру. Голова фракції Ігор Поліщук переконує, що в першу чергу обранці громади стежать за тим, щоб галузі міста, які найбільш дотичні до життя лучан, належно функціонували. Це освіта, охорона здоров’я та сектор комунальних підприємств.

«Ми будемо стежити за раціональним, прозорим розподіленням коштів міського бюджету, будемо максимально намагатися не допускати махінацій. Будемо продовжувати підтримувати зв’язок з виборцями, оскільки тільки спілкуючись з людьми ми дізнаємося про ті проблеми, про які навіть не здогадувалися. Будемо намагатися максимально виконувати ті зобов’язання, які були задекларовані міською радою. В першу чергу це питання, які стосуються ремонту прибудинкових територій. Фракція «УКРОП» буде наполягати на тому, аби в місті обирали тих підрядників, які будуть швидко та якісно ремонтувати прибудинкові території. Адже до прикладу, на вулиці Шухевича вже півроку як «розрили» прибудинкову територію і наразі жодних робіт не проводиться. Тому потрібно обирати тих підрядників, які будуть виконувати ці роботи швидко і якісно, а в договорах передбачати фінансові штрафні санкції за невчасне виконання робіт», - наголосив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 1 Березня 2017 15:45
Питання до романюкових заступників і їх підлеглих, які вчиняли службову недбалість і не передбачали в договорах штрафних санкцій, чим наносили збитки інтересам громади. Чому ви допускаєте правопорушення? Вам що відповідної освіти не хватає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus