USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Депутат дізнався про своє виключення з «Батьківщини» з газет. ВІДЕО

14 Червня 2013 08:13
Депутата Нововолинської міської ради Олексія Буторіна виключили з ВО «Батьківщина» під час зібрання, на якому він присутній не був, більше того, про такий факт він, переконує, дізнався з газет, - інформує Проновік.
Каже, мовляв, відкрив газету, прочитав. Його, додає, здивувало те, що на зібрання де, скажімо так, вирішували «долю», обранця громади не запросили.

«Вони б висловили свої запитання, чи питання в цьому випадку. І я мав би якось аргументувати свою позицію. І якби не знайшли спільної мови, тоді б приймали відповідне рішення», - пояснює Буторін.

Прямої причини, мовляв, досі не повідомили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Буторін Олексій Показати IP 19 Червня 2013 16:36
Извините Root, но не вся партия "Батьківщина" в Нововолынске - это позор! Рядовые члены партии - это очень порядочные и действительно патриотические люди, которые, к сожалению, доверились алчным и циничным политиканам. Про оборотней в партии "Батьківщина" должен знать каждый!!! В Нововолынске большинство депутатов от партии "Батьківщина" используют бренд "Батьківщина" только для победы на выборах, и плевать они хотели на обычных людей. Мы для них только "голоса". Я хочу обратится ко всем лжебатьківщиновцам с советским мышлением и неукротимым желанием целовать "большую задницу" ради собственной наживы: "Перестаньте порочить партию!!! Перестаньте насиловать "голоса" Нововолынцев!!! Бог видит всё. 15.06.2013 "Патріот" задал вопрос: "Коли вже зробите громадську органiзацiю Спiльна думка? Треба людей залучати. Повiдомте на сайтi." Уважаемый "Патріот", меня очень радует тот факт, что всё больше и больше жителей нашего города просыпаются, активизируются и понимают что порядок, в нашем доме, под названием Нововолынск, зависит от каждого жителя этого Дома. И то что творится беспредел в нашем горсовете - это не "их" вина, это пассивность и равнодушие каждого. Именно поэтому много обычных, но очень активных Нововолынцев, живущих в разных частях нашего города, с разными статусами и политическими взглядами уже начали объединятся, так как это сделали депутаты из депутатской группы "Спільна думка". И насколько я слышал планируется регистрация громадської організації "Спільна думка". И суть не в названии, оно может быть совершенно другим, суть в качестве. Как же хочется чтоб там были истинные патриоты Нововолынска, которые не будут терпеть "мусор" в своём Доме.
нововолинськ Показати IP 20 Червня 2013 19:22
Ох моложець,відразу отримав посаду заступника жиректора шахти!тушкі не тільки у верховній раді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus