USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат міськради передумав повертатися в «рідну» комісію

26 Червня 2013 10:38
Обранець громади Анатолій Бірюков спочатку ініціював проект рішення щодо переходу з «бюджетної» комісію в «освітню», а потім попрохав зняти це питання з порядку денного.

Про це стало відомо під час 42-ої сесії міськради 26 червня.

Депутат Анатолій Бірюков залишиться у комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Нагадаємо, до складу комісії з питань бюджету Луцької міськради Анатолія Бірюкова «увели» на одній з минулих сесій, яка відбулася 27 березня. До цього він був членом комісії з питань освіти, науки, культури, мови.

Тож, на чергову сесію він подав проект рішення, де попрохав повернути його в «освітню» комісію. Утім, сам же під час голосування за питання про затвердження порядку денного сесії вирішив зняти питання з розгляду.

Деякі обранці громади такого рішення Бірюкова не зрозуміли. Утім, Луцький міський голова Микола Романюк зазначив: «Ініціатор він, має право, він його вносив, він його і зняв».
Тож, Анатолій Бірюков залишився у складі «бюджетної» комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ViNaPa Показати IP 26 Червня 2013 11:13
Складається таке враження, що Толя встав, вдівся і пішов. Не треба митись, розчісуватись...як опудало і космтюм в плямах. хеее, гидоття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus