USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

В Луцькому пологовому порушують законодавство про працю, - депутат

26 Червня 2013 12:30
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов заявляє про те, що у Луцькому пологовому будинку «грубо порушують законодавство про працю». Він зазначає, що трудовий колектив Луцького пологового будинку стривожений численними систематичними незаконними рішеннями управління охорони здоров’я Луцької міської ради та керівника Луцького клінічного пологового будинку, які тривають вже понад 6 місяців.

Зокрема, депутат вказує, що, мовляв, на працівників чиниться тиск, і що від них вимагають написати заяви на звільнення з Луцького клінічного пологового будинку.

Мовляв, на це частина працівників погодилась, а окремим працівникам відмовляють у наданні відпустки, якщо не напишуть «добровільно-примусово» заяви на звільнення. Депутат стверджує, що психологічний стан трудового колективу є жахливим, не дивлячись на прокурорські перевірки звільнення та тиск на працівників триває. Таким чином депутат вважає, що у цьому випадку необхідними є термінові заходи.

У зв’язку із цим, депутат Андрій Осіпов просить перевірити факти примушування працівників до написання заяв на звільнення, переведення на інші посади, погодження на меншу оплату праці та на зміну обсягу навантаження у Луцькому клінічному пологовому будинку, при цьому, опитавши працюючих та звільнених працівників, перевіривши кількість написаних працівниками заяв, що очевидно погіршують їх становище, доцільність зменшення штатів і чисельності працівників.

Нагадаємо, у березні цього року одному з лікарів акушерів-гінекологів відділення жіночої консультації КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок» видали попередження про звільнення з пропозицією переведення на цю ж посаду в КЗ «Луцька міська поліклініка №1», зокрема, в новоутворене відділення «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» на вулиці Привокзальна, 13 у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан Показати IP 26 Червня 2013 12:35
Ну, працівникам пологового будинку гріх обіжатися. У них зарплата і до зарплати.
Філософ Показати IP 26 Червня 2013 15:44
Такими темпами піклування про медицину, мабуть не пологовим будинком треба перейматись а починати судмедекспертизою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus