USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Зачепили людей за сусіднім столиком: свідок про стрілянину в луцькому барі

16 Квітня 2018 14:09
Надзвичайна подія сталася у неділю, 15 квітня, близько 21 години у пивному барі, який знаходиться в Луцьку на вулиці Гордіюк.Екіпаж поліції охорони прибув на спрацювання тривожної кнопки «Терміновий виклик поліції», якою обладнаний заклад відпочинку.

Очевидці повідомили правоохоронцям, що між двома відвідувачами бару виник конфлікт. Під час з'ясування відносин між собою чоловіки зачепили сусідній столик, а відвідувачі, які за ним сиділи, в свою чергу, втрутилися у сварку.

Про це повідомили у прес-службі управління поліції охорони у Волинській області.

- Їх спробували розборонити, бо там вже і стільчики почали літати. Ті, хто спровокували бійку, зачепили людей на сусіднім столиком, а один із чоловіків вихопив пістолет та вистрілив у чоловіка, який відпочивав поруч, - розповів відвідувач на ім´я Сергій, який став свідком події.

З його ж слів, чоловіку, який стріляв, було близько 35 років. І хоч пістолет, застосований ним, виявився травматичним, постраждалий отримав травму, адже постріл був здійснений з близької відстані.

У секторі комунікації поліції Волинської області повідомили, що постраждалий, 27-річний відвідувач закладу, отримав поранення в живіт.

Усіх учасників даного інциденту було затримано. Постраждалому була надана медична допомога, його життю нічого не загрожує.

Наразі правоохоронці здійснюють правову кваліфікацію дій кожного учасника конфлікту та правомірність застосування травматичної зброї. Травматичний пістолет, який був застосований під час конфлікту, зареєстрований відповідним чином, його власник надав правоохоронцям всі необхідні дозвільні документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
чесний Показати IP 16 Квітня 2018 14:20
зараз так себе ведуть як хамло люди зачепив столик будьте добрішими один до одного і від воргів захищайтесь а не самі від себе пістолями
123 до чесний Показати IP 16 Квітня 2018 16:15
От би вільне володіння вогнепальною зброєю, а. О це ж був би порядок в Україні. І пуйло б нас боявся.
123 до чесний Показати IP 16 Квітня 2018 16:15
От би вільне володіння вогнепальною зброєю, а. О це ж був би порядок в Україні. І пуйло б нас боявся.
Лучанин Показати IP 16 Квітня 2018 15:15
Відвідувачі,яких зачепило кріслом, запропонували вийти на вулицю, щоб розібратись. А там уже стріляли.
Та до Лучанин Показати IP 16 Квітня 2018 16:03
п..здець , як зачепили кріслом, то треба аж виходити на вулицю розбиратись. Та б...ть поприземлюйтесь вже трохи всі, а як так дурна кров грає, що треба неодмінно мородомісива і стрілянини, то на схід, на війну, проти ватаголових, у*оди ту?орилі(((
лучанин до Та Показати IP 16 Квітня 2018 20:05
то силюки були..воно не чемне бидло і вибачатися не вміє.. і на такеж натрапило..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus