USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутату облради запропонували «порахувати мишей»

13 Листопада 2013 11:42
Одне із волинських приватних підприємств має намір відмовитись від мисливських угідь.
Із такою заявою виступив заступник начальника відділу мисливського господарства та охорони і захисту лісу Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Руслан Люшук під час другого пленарного засідання 22 сесії Волинської обласної ради сьогодні, 13 листопада.
Він зауважив, що товариство з обмеженою відповідальністю «Олдан» має намір припинити користування мисливськими угіддями, що підпорядковані структурі.
Так, депутат Волинської облради Валентина Блінова зауважила,нещодавно всі депутати чули вагомі аргументи на користь передачі мисливських угідь приватним структурам. А тепер ці ж самі приватні структури мають намір відмовитись від 18,5 тисячі гектарів. На думку депутата, проблема у тому, що приватний власник виявився неефективним.
На це Руслан Люшук відповів, що, очевидно, підприємство не справляється із власними обов’язками протягом останнього року і воно припинило свою фінансово-виробничу діяльність.
А от коли депутат облради Василь Пецентій поцікавився скільки «звіра знищило мисливське господарство», хтось із «гострих на язик» колег із зали запитав, чи бува, не мишей збирається рахувати народний обранець.
Але депутати рішення проекту не прийняли, тож голова облради Володимир Войтович запропонував підприємцям допрацьовувати над власним запитом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus