USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ще одному депутату партії Ляшка повідомили про підозру

26 Квітня 2017 11:44
Депутатові Черкаської облради від Радикальної партії Олега Ляшка повідомили про підозру у присвоєнні державного майна.

Про це у своєму Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

Вона зазначила, що поки «радикальний» лідер ходить на допити в НАБУ, «радикальному» депутату облради на Черкащині повідомлено про підозру за частиною 5 статті 191 КК України, у якій йдеться про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Слідство встановило, що впродовж 2008-2013 років, будучи директором-керуючим санацією ДВЗП «Тальне» ДАК «Хліб України» посадовець за заниженою вартістю розпродував активи держпідприємства комерційним структурам, пов'язаним зі своїми родичами.

Тоді теперішній депутат облради заволодів майновим комплексом державного підприємства вартістю майже 55 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 25 квітня лідер Радикальної партії Олег Ляшко прибув на допит в НАБУ.

Напередодні, 24 квітня, директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до Національного антикорупційного бюро провадження за підозрою у незаконному збагаченні народного депутата Олега Ляшка. Олег Ляшко назвав це політичним переслідуванням.

Детективи НАБУ зазначають, що вони не вперше викликають політиків та публічних осіб на допити та інші слідчі дії. Однак, за їхніми словами, такого шоу зі свого візиту до антикорупційних органів, як влаштував Ляшко, не робив ще ніхто.

Народний обранець напередодні допиту влаштував у себе на сторінці у Фейсбуці цілу драму, пишучи щогодини пости про політичний тиск та політичне замовлення його недоторканої особи.

А під час допиту Олег Ляшко, прикриваючись мандатом народного обранця, вів себе як справжній хам. За словами представників НАБУ, нардеп із надмірною зухвалістю та зверхністю звертався до детективів та прокурорів, обзиваючи їх нецензурними словами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus