USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Депутати хочуть відставки Войтовича

26 Серпня 2011 14:28
Депутати Волинської обласної ради на найближчому засідання планують ініціювати питання про висловлення недовіри голові облдержадміністрації Борисові Клімчуку та відставку голови облради Володимира Войтовича.
Про це стало відомо 26 серпня під час депутатських зборів обранців облради.
«Ми сьогодні хотіли поставити питання досить широко про імпічмент і недовіру голові державної адміністрації. Я написав Генеральному прокурору документ», – зазначив депутат Анатолій Грицюк.
«Я Борису Петровичу хотів сказати, що благородні люди, коли роблять злочин. Злочин, який він зробив із землею будучи державним службовцем і юристом, і не міг не знати, що мораторій на землю в державі присутній, земля не продається, а він в якихось двох немічних людей купує землю і починає маніпуляції», – говорив Грицюк.
«Де є в нього моральне право питати в голів державних адміністрацій за порядок і дисципліну?.. То в таких випадках я би хотів йому сказати, що благородні люди стріляються, а він будемо говорити – боягуз, то хоча би подав у відставку. А то смішно пише, що «я жду рішення суду», – додав Грицюк.
«Я чув, що 2 вересня має відбутися сесія. Ми маємо добитися поставити на порядок два питання, або узагалі не відкривати сесію», – зазначив депутат Ігор Гузь.
Депутат запропонував включити питання про недовіру голові облдержадміністрації Борису Клімчук, а також підтримати пропозицію депутата Сергія Слабенка відкликати з займаної посади Володимира Войтовича.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
любомльчанин Показати IP 26 Серпня 2011 19:33
Підтримую на всі 100% - запроданцям не місце керувати волелюбною Волинню
ліберо Показати IP 26 Серпня 2011 21:04
давно пора перти Войтовича!!!!!!!!
Vajvaj Показати IP 26 Серпня 2011 22:31
Цю облізлу черепаху - Войтовича - як бродячу собаку - на мило!!!!!
Волинянка до Vajvaj Показати IP 28 Серпня 2011 16:09
А ВИ на себе дивились в зеркало шановний (а)? ВАМ ще ой як далеко до Войтовича !!! Взагалі у всіх,всіх,всіх.... питаннях !!!
Волинянка Показати IP 26 Серпня 2011 23:17
А чим Слабенку не догодив В.І.Войтович!!!?
Діагностичний центр Показати IP 27 Серпня 2011 08:34
Недовіра.... імпічмент....., а далі що? Тим Грицюкам, Слабенкам, Вітіву і т.д. треба лікуватись якщо їхня хвороба не хронічна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus