USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Таємне» голосування за звільнення Войтовича в облраді

20 Лютого 2014 12:28
Депутати обласної ради визначили час – півгодини - для того, аби провести таємне голосування щодо звільнення Володимира Войтовича з посади голови обласної ради.

Позачергова 23 сесія обласної ради відбувається сьогодні, 20-го лютого.

Голова лічильної комісії Володимир Навроцький повідомив депутатів: «Ми підготували кабіни для таємного голосування, скриньки, опечатали, обрали праве фойє другого поверху приміщення, є дві кабіни для голосування, одна урна. Бюлетені у кількості 80 штук підготовлені – це кількість фактично обраних депутатів.

У бюлетені вказано: «Про задоволення заяви Володимира Войтовича щодо звільнення з посади голови обласної ради». Під час голосування ходять представники "Правого Сектору" та наголушують депутатам, що потрібно активніше голосувати.

Кидаючи бюлетні у скриньку, багато депутатів демонструють усім, як вони проголосували.



Члени комісії сказали, що будуть вести підрахунок в окремій кімнаті й не допустять до цього процесу журналістів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 20 Лютого 2014 12:33
А чого таємне? Вони ж всі "чесні, непродажні, нородні" прости Господи. Не забувайте обранці-дармоїди, що в місті дубинки, а в селі ВИЛА!!!!!!!!! Нарветесь скоро!!!!!!!!
ми Показати IP 20 Лютого 2014 12:33
не допустять до цього процесу журналістів,бо бояться,що ми побачим їх справжне обличчя - покидьки-майдануті
Маневичі Показати IP 20 Лютого 2014 13:03
А чого там клоун Давидюк розмахує руками.Дайте йому владу то він і там засере як свою школу.Запитайте скільки він змінив вже партій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus