USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати хотіли образитися на прокурора

24 Лютого 2012 11:55
Прокурор Волинської області Андрій Парака не прийшов на засідання регламентної комісії облради, аби поінформувати депутатів про стан законності в області за 2011 рік. Тому обранцям громади закортіло рекомендувати Волиньраді не заслуховувати його інформацію під час сесії, але згодом змінили свою думку.
Про це йшлося 23 лютого під час засідання колегіального органу.
Першим питанням порядку денного засідання був розгляд інформації прокурора області про стан законності в регіоні. Однак Андрій Парака не з’явився на засідання профільної комісії облради.

На це голова комісії Володимир Навроцький обурено сказав, що в нього є декілька питань до Параки. «Якщо він не зміг прийти, то в нього ж є заступники. Якщо це не цікаво прокурору і заступникам, то ми пропонуватимемо знімати це питання», - зауважив депутат.

Йому повідомили, що обласний прокурор перебуває у відрядженні, а заступники не можуть доповідати по цьому питанню.

Однак, коли Навроцький дізнався, що не прийшли доповідачі по двох наступних питаннях: начальник УМВС України у Волинській області Богдан Щур та начальник обласного управління Держтехногенбезпеки Микола Кревський, то в запалі промовив: «На сесії будуть всі депутати – треба показатися. А тут – тільки комісія – можна не показуватися».

Тож голова комісії запропонував рекомендувати депутатам під час сесії не заслуховувати інформацій Параки. Колеги підтримали його.

Коли ж голова ОДА Борис Клімчук прийшов на засідання, то Навроцький розповів йому про таку ідею.

Губернатор розказав йому, що в деяких обласних радах прокурори не ходить на засідання комісій. «Він відразу приходить на сесію. Тим більше в нас 12 комісії по 2 години кожну. Це ж цілу добу треба витратити. І він нам не підзвітний. Він тільки інформує нас», - зауважив Клімчук.

Після нетривалої дискусії комісія вирішила рекомендувати сесії вислухати інформацію Параки. «Але свого відношення не вказуємо», - додав Навроцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сергій Показати IP 24 Лютого 2012 12:34
Той парака просто пасажир, хапне і до києва
Лучанка Показати IP 24 Лютого 2012 13:04
"Депутати хотіли образитися на прокурора" Від назви так сміятися хочеться, що аж "плакати" починаєш=)
Я з Луцька. Показати IP 24 Лютого 2012 14:49
Обламав Клімчук Навроцького. Цей наш Луцьк із його проблемами і депутатами на фіг не потрібний ні Параці ні Щуру. відбувають відрядження і все. Верніть генерала Ходирєва.
йован до Я з Луцька. Показати IP 24 Лютого 2012 15:33
А Ходирєву ми крепко потрібні
Ігор Показати IP 24 Лютого 2012 20:34
Ходирєв вже свій був, жалко, що він пішов, хороший дядько, хоч і беспредел в ментовці був.
Kapitoshka Показати IP 24 Лютого 2012 21:03
Спеціально зайшов щоб виразити своє фе і, як не дивно, про це вже написали! "Депутати хотіли образитися на прокурора" - тупішого заголовку я ще не бачив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus