USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати не захотіли брати на себе відповідальність?

9 Вересня 2013 16:27
Громадські слухання мають проводитися раз на рік з будь-якого питання. А більш як за 2 роки були лише одні слухання. Однією з причин такої низької статистики є те, що в законі передбачено, що громадські слухання скликаються на вимогу 500 людей.

Депутат Андрій Осіпов запропонував встановити механізм громадських слухань.

Із цього питання розпочали друге пленарне засідання 44-ої сесії Луцької міської ради.

«500 людей мало коли збереш. Я думаю, що достатньо – 100, як для Луцька», − Андрій Осіпов.

Ініціатор, мовляв, має визначити дату і місце громадських слухань. Їх рішення мають бути враховані. Якщо вимоги слухань будуть ігноруватися, то громада - в праві зняти чиновника.

«Ви обиралися по списках, тепер у Вас немає округу, і Вам треба поговорити на якихось громадських слуханнях. Я за це голосувати не буду», − висловив свою думку Василь Гриб.

«Я просив би колег звернути увагу на другу частину, де має враховуватися думка громадських слухань і відповідальність за неврахування. Тому я вважаю, що на громадських слуханнях має бути 300 присутніх», − Андрій Козюра.

«Я зазначу, що цим рішенням ми не робимо нічого нового, ми просто вдосконалюємо те, що вже є», − резюмував Андрій Осіпов.

Нагадаємо, що рішення профільної комісії було позитивним. Проте більшості Проект рішення не набрав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ги-ги Показати IP 10 Вересня 2013 08:49
осіпов має лише 100 прихильників чи ресурси лише для 100 "прихильників" так оце пане депутат вам і передвиборча реальність вашого депутатства майбутнього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus