USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Держземагентство анулювало ліцензії двох волинських підприємств

11 Лютого 2013 11:11
Наказом Держземагентства правоохоронці анулювали ліцензію дочірнього підприємства «Таір-експерт» ТзОВ «Таір ЛТД» та ЗАТ НВП «Технічне бюро кадастру.

Про це повідомила прес-служба Держземагенства у Волинській області.

Так, головне управління Державного земельного агенства у 2012 здійснило державну експертизу більше 1500 документацій з землеустрою, що удвічі менше, ніж у минулому році.

Торік перевірили 3248 об’єктів. З них позитивно оцінили 1250, що становить 76 %, на доопрацювання повернули 366 (22 %), а негативно оцінили 32 (2 %).

40 юридичних та 23 фізичних осіб отримали ліцензії і здійснюють господарську діяльність на підставі чинних ліцензій на проведення робіт із землеустрою та землеоціночних робіт на території Волинської області. З них 14 юридичних та 4 фізичні особи з правом виконання землеоціночних робіт, зокрема 5 юридичних осіб отримали ліцензії на проведення земельних торгів.

Держземагенство також здійснило 7 планових перевірок суб’єктів господарювання за додержанням Ліцензійних умов. За цими результатами наказом Держземагентства анулювали ліцензію дочірнього підприємства «Таір-експерт» ТзОВ «Таір ЛТД» та ЗАТ НВП «Технічне бюро кадастру».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus