USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Де ваші 60 мільярдів, яких в областях так ніхто і не бачив?» – Ігор Палиця про «боротьбу» уряду з коронавірусом

20 Серпня 2020 19:00
Бізнес і прості люди опинилися не межі виживання через непрофесійні рішення Кабміну. Навіть виділені на боротьбу з коронавірусом кошти не покращують ситуації, бо їх у регіонах навіть не бачили.

Таку думку висловив народний депутат від Луцька, лідер політичної партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця, підсумовуючи п’ять місяців карантину в Україні.

Народний обранець вважає, що уряд не зробив нічого суттєвого для лікування хворих. Тим часом удар на себе прийняли обласні та місцеві бюджети. Зокрема на Волині із обласного бюджету та із казни Луцька на боротьбу із COVID-19 було спрямовано 120 мільйонів гривень.

Читати ще: «Це політика саботажу! Це руйнування країни!» – Ігор Палиця про роботу уряду

«Рівно п’ять місяців тому Україна реально зіткнулася з початком епідемії коронавірусу. За ці п’ять місяців через непрофесійні рішення Кабміну стосовно введення жорсткого карантину бізнес і прості люди опинилися на межі виживання! В боротьбу за людські життя включилися місцеві бюджети і меценати, а Кабмін виділив на ці цілі 60 млрд гривень.

Пройшло п’ять місяців, і в місті Луцьку, в окремо виділеному і обладнаному на 140 ліжко-місць (60 з яких централізовано підключені до кисневої системи і 12 обладнані ШВЛ-апаратами) відділенні, запрацював новий і сучасний комп’ютерний томограф!
Читати ще: «Сьогодні час всім скинутись»: Ігор Палиця виділяє 20 млн на боротьбу з коронавірусом і закликає інших

Тепер хворі на коронавірус мають можливість лікуватися, перевірятися і навіть оперуватися у разі потреби в одному місці. Все це було зроблено за рахунок волинського обласного і луцького міського бюджетів, які виділили на ці цілі 120 млн гривень!

В мене є одне запитання до Кабміну: а де ваші 60 мільярдів гривень, яких в областях так ніхто і не бачив, окрім штучно обмежених пакетів на лікування хворих?!» – написав волинський нардеп у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинь моя Показати IP 20 Серпня 2020 19:32
Ігоре Петровичу, ми звичайно дякуємо і обласному і міскому бюджетам, але для обєктивності маємо сказати, що бюджет нашої ОТГ також спрямовував кошти і не малі на боротьбу з COVID
думка Показати IP 20 Серпня 2020 20:41
Ці піз... від влади зібрали з бюджетів всіх рівнів гроші на "корону", а більшість пустили на "Велике будівництво"! Аферисти ще ті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus