USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Два народні депутати побилися після ефіру на одному з каналів. Відео

19 Квітня 2018 08:43
Народний депутат від «Радикальної партії» Дмитро Лінько та екс-радикал Сергій Мельничук після участі в ефірі на каналі NewsOne вирішили суперечку за допомогою кулаків.

Конфлікт почався ще під час ефіру на каналі NewsOne під час обговорення теми виключення Мельничука з фракції Радикальної партії ще три роки тому.

Зокрема, як розповів під час ефіру Сергій Мельничук, «радикали» зробили копію його депутатської картки, якою голосували за час його відсутності, пише Gazeta.ua.

«Ляшко (нардеп Олег Ляшко, - ред.) давав її комусь із групи, щоб вони голосували за деякий законопроекти. І це теж факти корупції», - сказав він.

У відповідь Лінько назвав Мельничука «тушкою, яка продалася». Мельничук хотів розібратися з противником, але в ефірі їм не дали цього зробити.

«Ви обіцяли народу одне, а самі лягли під Пороха! Ви - сволота!» - заявив Мельничук на адресу партії.


Але після ефіру протистояння продовжилося. У підсумку, у Лінько виявився розбитим носом. Великої бійки не допустили охоронці. А медики одразу ж надали допомогу.
Медики надають допомогу депутатові Лінько

Нагадаємо, Радикальна партія виключила Мельничука зі своїх лав у лютому 2015 роки за «дії, які дискредитують звання народного депутата України, і за порушення присяги народного депутата України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зіряк Шкурян Показати IP 19 Квітня 2018 08:49
Павуки в банці. Побільше їм таких можливостей.
Українець Показати IP 19 Квітня 2018 10:05
Зверніть увагу на візуальні портрети ,роботу і дії конгресменів, сенаторів, урядовців США, Великобританії,Німеччини - освічені,відповідальні, статечні, врівноважені, дрес-код, фотогенічні і гігієнічні. Подивишся на наших - бігаючі очі, стрижка "під нуль", семиденна небритість, капюшони, жаргон,безпринципність, продажність, декларація на маму, самозакоханість,вечірні макіяжі і шляфрочки з кружевами в залі у дам, намагання довести, що в нього все товстіше,в чоловіків, словарний запас Елочки - людоїдки, "Рендж-Ровер", тупі охоронці, білокурі помічниці і, о феномен, всепоглинаюча сліпа любов виборців. Питання тут не до героїв дійства, а до виборців. Народе України ! Чи нам позасліплювало, чи нам пороблено, чи нам ум відібрало,чи гречку так любимо ? Ми ж самі таких повибирали ! Не хочеться вірити, що ми дивимось в люстерко. Надіюсь, що то було в останній раз ! Прозріння нам усім !
скептик до Українець Показати IP 19 Квітня 2018 11:54
а народ як ті поросятка : їм кинуть жменю осипки - і хрюкають від задоволення.
уважний до Українець Показати IP 19 Квітня 2018 12:45
вибирають таких же, як і самі виборці. шо дивуватись, ви подивіться на сусідів своїх, колег, на крайняк погляньте у дзеркало. нікого не нагадує?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus