USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-заступника генпрокурора Кузьміна зняли з розшуку

5 Вересня 2019 23:12
Колишнього першого заступника генпрокурора часів Януковича, народного депутата Рената Кузьміна більше немає у базі осіб, які переховуються від органів влади, на сайті Міністерства внутрішніх справ.

3 вересня прізвище Кузьміна ще знаходилося у базі розшуку. Станом на 5 вересня його ім’я в розшукових обліках МВС не відображається.

21 серпня Кузьмін заявив, що не є підозрюваним у жодній справі, порушеній відносно нього Генпрокуратурою.

За його словами, останні п’ять років він знаходився в Україні і «дуже багато людей, включаючи державних чиновників і представників спецслужб, допомагали йому уникати незаконного арешту», переховуючи у різних місцях.

Кузьміну 21 серпня суд мав обрати запобіжний захід у справі про нібито заволодіння землею в «Пущі-Водиці» та незаконне будівництво будинка на ній.

За словами Кузьміна, засідання не відбулося, тому що «прокурори втекли». Засідання перенесли на 12 вересня.

За даними ГПУ, Кузьміна підозрювали у відмиванні незаконно здобутого майна й інших особливо тяжких злочинах. При цьому встановити місце перебування Кузьміна правоохоронці не могли. Припускали, що він міг переховуватися в Росії чи в анексованому нею Криму. Нібито станом на 2017 рік він перебував у Ялті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іванка Показати IP 6 Вересня 2019 04:59
Скоро і з Януковича все знімуть... не за горами
Сераховичі Показати IP 6 Вересня 2019 08:51
В нашій державі таких ,,безцінних,, людей тисячі-і навіть без розгляду суду іх виправдовують!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus