USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Франція гальмує безвіз України з ЄС

29 Грудня 2016 14:39
Надання Україні безвізового режиму затримується через Францію. Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв, пишуть «Коментарі».

На думку чиновника, деяким країнам важко перетнути психологічну межу в частині візової лібералізації.

«Зараз я говорив би тільки про Францію ... Сподіваюся, Франція не буде затягувати технічні процедури до моменту проведення президентських виборів в квітні 2017 року», - сказав Єлісєєв.

ЧИТАТИ ЩЕ: БЕЗВІЗ І НИНІ ТАМ. ПРО ГОЛОВНІ ПІДСУМКИ САМІТУ УКРАЇНА – ЄС

Раніше повідомлялося, що безвізовий режим України з ЄС обіцяли затвердити 1 лютого. А в Брюсселі домовилися про механізм припинення безвізового режиму.

Нагадаємо, 7 грудня Комітет постійних представників країн Європейського Союзу підтвердив компромісний текст, узгоджений з Європарламентом щодо регулювання перегляду механізму призупинення безвізового режиму.

Варто відзначити, поки безвізовий режим буде припинений, ЄК і інші зацікавлені країни повинні будуть вирішити ситуацію, яка зумовила припинення безвізового режиму.

У разі, якщо протягом 9 місяців, в які безвізовий режим буде припинений, ситуація не зміниться, то Єврокомісія може запропонувати продовжити безвіз на 18 місяців. Ця пропозиція може надійти не пізніше, ніж за 2 місяці до кінця дев'ятимісячного терміну призупинення безвізового режиму, тобто не пізніше, ніж через 7 місяців, після припинення. Європарламент, або країни ЄС можуть протестувати проти такої пропозиції.

Як відомо, після президентських виборів у Франції, які мають відбутися навесні 2017 року, нове керівництво країни може зменшити свою підтримку Україні і зайняти більш проросійську позицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Sieger Показати IP 29 Грудня 2016 17:07
Правильно Франція робить. Там вистачає дикунів-емігрантів з Африки та Близького Сходу, наші їм точно не потрібні.
євген Показати IP 29 Грудня 2016 17:23
Хто хоче горбатитись на чужу краіну,шукайте можливість виіхати.Хто хоче жити по людськи в Украіні міняйте політичний і державний устрій в Украіні.Зміниться устрій вони будуть шукати нашоі дружби,а не рахувати наш народ за бидло і сміятись з нашоі неспроможности.
Анонім до євген Показати IP 29 Грудня 2016 19:19
ух ти !!!! який розумник знайшовся !!!!!!! і де ти був останніх 25 років ?!!!! мабуть горбатився за копійки на УРКАїнський олігархат. а ну-но видай геніальний рецепт, як поміняти політичний і державний устрій в найближчих 10 років.
евген для до Анонім Показати IP 29 Грудня 2016 20:20
Жив в Украіні і не принижувався,відповім як жив тільки ЙОМУ.На становлення основ новітньоі держави потрібно не десятки років,а до року часу при бажанні народа. Відмовитись від рад усіх рівнів,відмовитися від голів міст і селищ,замість них повинні бути приняті на роботу управляючі господарством і ресурсами сіл і міст на договірній основі з повною звітністью перед громадою.Поверненя всього що було вкрадене у народа.Все що відбувалось з часу проголошення незалежности є актами злодійства.Один пункт практично виклав.Ще основних чотири пункта.
Анонім до евген для Показати IP 29 Грудня 2016 20:56
ЦЕ ДЕКЛАРАЦІЯ. такого від популітиків різного штибу наслухались по саме нехочу. конкретні дії? договір з кожним так званим управляючим повинен в собі містити положення щонайменше 50 нормативно-правових актів, а це буде не один том. ви не розумієте, що будь-який управлінець є на публічній службі і його робота регламентується виключно законодавством. предметом договору може бути виконання певних посадових обовязків, які передбачені знову ж таки законодавством. то навіщо город городити ? проблема не у відсутності законодавства, а у його невиконанні або недосконалості. і раджу уважно почитати статтю 19 Конституції України
Анонім Показати IP 29 Грудня 2016 19:21
ну не потрібне в еуропі стадо гаст-арбайтерів. у них і так головняка вистачає
Евген до Анонім Показати IP 29 Грудня 2016 21:28
Це шановний не декларація і не популізм це основа побудови Новітньоі держави.І тут немає місця слову реформи.Народ повинен зрозуміти що реформи це для багатих і рлозвинутих держав,а для багна і гнилі нашоі держави одно слово будівництво.І конституція і закони які були приняті повинні анулюватись.Коротка конституція права громад і обовязки держави позабезпеченню діяльности громад.
Анонім до Евген Показати IP 29 Грудня 2016 23:20
давно не читав такого маразму
Евген до Анонім Показати IP 30 Грудня 2016 05:34
Тому і живем в дійсності морква для ішака.Де перед народом повісили моркву,а для чого кожен зрозуміє мізками без маразма.І ще,подивіться скільки було акцій непокори народа,можлива і слідуюча невідомо майдан чи щось інше в результаті морква.Так як наближаються свята усім веселих свят і здоровля.СЛАВА ЄСУ!!!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus