USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали дату набуття чинності Угоди про асоціацію України з ЄС

12 Червня 2017 13:44
Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом має набути чинності в повному обсязі 1 вересня 2017 року.

Про це заявив глава представництва Євросоюзу в Україні Хьюг Мінгареллі, повідомляє ТСН.

Він наголосив на важливості документа, адже угода сприятиме політиці асоціації та інтеграції української економіки на європейський ринок.

"Процес ратифікації Угоди практично завершено. Його ратифікували всі 28 країн ЄС. З 1 вересня угода вийде на стадію своєї реалізації", - наводить "Інтерфакс-Україна" цитату європолітика.

Як повідомлялося раніше, всі країни-члени Євросоюзу вже ратифікували Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Так, Нідерланди мають передати ратифікаційні документи до ЄС, після чого Рада ЄС остаточно оголосить про завершення процесу ратифікації. Після цього документ набуде чинності в перший день другого місяця після завершення всіх процедур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus