USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Фронт змін» об’єднається з «Батьківщиною заради перемоги на виборах

5 Червня 2013 11:00
Депутат Ігор Гузь повідомив, що «фронтзмінівці» незабаром об’єднаються із «Батьківщиною» на паритетних засадах.
Об’єднавчий процес «Фронту змін» і «Батьківщини» розпочато, - зазначив Гузь під час прес-конференції у громадському інформаційно-аналітичному центрі «Волиньмедіа» 5-ого червня.

Виконувач обов’язків голови Волинської обласної організації політичної партії «Фронт Змін» Ігор Гузь зауважив, що участь в об’єднанні також візьмуть партії «Реформи і порядок» і «Народний рух України». «Протягом червня, я думаю, всі ці сили об’єднаються в одну партію», - заявив він.

Також «фронтзмінівець» сказав, що питання розподілу посад у середині нової сили ще будуть обговорювати, і це буде на паритетних засадах. Хто ж очолить фракції обласної і Луцької міської рад, на прес-конференції не повідомили. «Цей процес триватиме тиждень – другий», - повідомив Ігор Гузь.

Керівник міської фракції Олександр Плісецький зазначив: «Більшість підтримають це об’єднання, але є люди, які й не сприймають це об’єднання. Після об’єднання буде створена єдина фракція. У нас є свої побажання, і, думаю, що Батьківщина дослухається». За словами «фронтзімінвців», об’єднання дозволить структурі стати більш «монолітною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus