USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Генеральний Консул Польщі завершує свою роботу у Луцьку

26 Квітня 2016 09:08
До роботи в Міністерстві закордонних справ Польщі у Варшаві повертається Беата Бживчи, яка протягом останніх років обіймала посаду Генерального консула Республіки Польща у Луцьку.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 26 квітня.

За вагомий внесок і зміцнення польсько-українського партнерства на місцевому та регіональному рівні, підтримку євроінтеграційного поступу подяку міського голови вручили Генеральному консулу Республіки Польща у Луцьку Беаті Бживчи.


Консул зазначила, що за час перебування у Луцьку вдалося здійснити низку проектів, зокрема, на її очах розвивалися контакти між партнерами з Польщі та Західної України. Це був корисний час з професійної точки зору і Генеральний консул багато чого навчилася під час роботи в Україні. Вона розповіла, що повертається до роботи у МЗС Республіки Польща у Варшаві, але Україна назавжди залишиться у її серці. Напередодні Пасхи Беата Бживчи побажала миру, злагоди та добра у родинах українців та в Україні загалом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus