USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Генпрокуратура відмовилася допитати Портнова за його власним проханням

7 Квітня 2018 22:43
Екс-голова Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявляє, що висловив готовність дати свідчення прокуратурі ще два місяці тому.

Так він відреагував у Facebook на слова заступника прокурора Криму Олександра Удовиченка про те, що прокуратура Криму буде намагатися допитати Портнова у кримінальному провадженні, яке відкрили після публікації так званих "плівок Глазьєва", повідомляє Українська Правда.

"Не треба намагатися. Я до вас ще два місяці тому звернувся з цим клопотанням… А ви два місяці тому мені відповіли, що можливо зробите це, якщо вам це буде потрібно", - написав Портнов, розмістивши копії свого клопотання і відповіді прокуратури.

Він також додав, що має намір на допиті "розповісти про кримських сепаратистів на Севастопольському морському заводі, що належить Петру Порошенку, які ще в квітня 2014-го визнали російську владу на українському півострові".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus