USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Герман рветься попросити вибачення у Шкіля

27 Квітня 2011 12:35
Радник президента України Ганна Герман довідувалася у телеканалу «Інтер», у скільки їй обійдеться вибачення перед народним депутатом, бютівцем Андрієм Шкілем.
Таке спростування вона повинна зробити згідно з рішенням суду, - пише Телекритика.
За словами пані Герман, на телеканалі запевнили її, що запросять на одну з програм, де вона й зможе зробити відповідну заяву безкоштовно, оскільки раніше на каналі не було такої практики.
«Так, я програла суд, і я вважаю, що це нормально, коли чиновник програє суд представнику опозиції. Кілька років тому я виголосила в прямому ефірі неперевірену інформацію, і маю за це вибачитись. Це означає, що ми живемо в нормальному суспільстві. Незважаючи на те, що там давно немає цієї програми, як тільки «Інтер» мене запросить, я готова перепросити. Я хочу їм показати, як це робиться в цивілізованій владі. Вони цього не зробили, коли програли мені суд. Тоді вони були при владі, а я в опозиції. Вони тоді сказали, що ніколи переді мною не вибачатимуться. На відміну від них, я вибачусь», - сказала Ганна Герман.
Радник президента також зауважила: «Я довідувалася, скільки це коштуватиме, але «Інтер» мені сказав, що такої практики у них немає, вони мене просто запросять на одну з програм, де я й зможу зробити цю заяву».
За рішенням суду телеканал «Інтер» в одному з найближчих випусків програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» повинен надати Ганні Герман ефірний час для спростування за її власний рахунок.
29 лютого 2008 року під час трансляції програми «Свобода» на телеканалі «Інтер» Ганна Герман заявила, що Андрій Шкіль «безкоштовно і без черги отримав дві квартири в минулому і в позаминулому скликанні».
Шкіль подав до суду, і у травні 2010 року суд першої інстанції ухвалив рішення на його користь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus