USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Героя Бандері Верховний суд не поверне, – юристи

5 Серпня 2011 09:42
Степан Бандера і Роман Шухевич, яких позбавили звань Героїв України, вже не стануть Героями навіть через Верховний суд.
Про це пише ТСН із посиланням на «Сегодня».
Як роз'яснили виданню у вищих юридичних колах, за нинішнім законодавством у Верховний суд можна було б звертатися тільки в тому випадку, якби один або два Вищих суди винесли протилежні рішення по одній і тій же нормі.
Тобто якби ВАСУ, наприклад, вирішив у Бандери звання відібрати, а Шухевичу залишити, то у Верховний суд можна було б звертатися для того, щоб оскаржити будь-яке з рішень.
Проте в нинішній ситуації рішення Вищого адмінсуду є остаточними.
Нагадаємо, 2 серпня Вищий адмінсуд України (ВАСУ) підтвердив рішення Донецького апеляційного суду про позбавлення лідера ОУН Степана Бандери та командира УПА Романа Шухевича звання Героя України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волиняка Показати IP 5 Серпня 2011 10:52
Цим судова система остаточно поставила на собі крапку. ЇЇ просто не існує. Сказати що Бандера і Шухевич не Герої України, означає, що української судової системи немає, немає державотворчих процесів, бо є купка комсомольських олігархів, яким державотворення потрібне лише для захисту своїх мільярдів, відібраних у народу. Думаю, буде два варіанти: або український натовп погонять до кучі гній совітський жувати, або український нарід постане як такий і підійме на вила усю цю пострадянську погань, що керує державою.
Л А Д О М И Р Показати IP 5 Серпня 2011 17:49
а ти б на їх місці мільярди не захищав??? Безсеребреник чи як? Кожен, хто доривається до корита б брав/крав/махлював. КОЖЕН! А ті що не можуть - заздрять. До речі а вила маєш?
ALCHAK Показати IP 6 Серпня 2011 00:12
Психологія хохлів-про....ли шанс збудувати власну державу, шукають когось винного. Кожен народ вартий того правителя, якого має. Хохли дєбіли, холуї-правитель такій само!!!
Волиняка Показати IP 6 Серпня 2011 00:55
І не тільки вила... Скотиною не треба бути, у бідній країні бути багатим - ганьба. А то на вечірки мільйони викидають, донбас-арени будують, а люди з голоду по містах вмирають. Допомогти у них смальцю немає, за що вила в гузно рано чи пізно отримають.
Alchak Показати IP 6 Серпня 2011 11:28
Волинючка! Подивись навколо-скільки "Царських сіл" біля Луцька, Ковеля, я не кажу про Любомль (бідні митники), інших міст Волині. До речи тут Донецьк? Ворюги скрізь. Хохоль не може не красти-це його національна риса. А не бачити цього -нац ознака.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus