USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Очільник Луцької РДА не балотується на голову Княгининівської ОТГ

18 Листопада 2016 21:25
Очільник Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський не балотується на голову Княгининівської об’єднаної громади, - повідомляє Волинь24.

Раніше в місцевих ЗМІ повідомлялось, що Ігор Ярмольський спробує свої сили у виборчій гонці за посаду голови новоствореної об’єднаної громади.

Однак, посадовець запевнив, що не балотувався і не планував цього робити.

Нагадаємо сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Княгининівська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 131 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 5 кандидатів на посаду сільського голови.

Варто зазначити, що Ігор Ярмольський раніше був сільським головою Маяків (нині - Княгининок), але на останніх виборах програв Олені Твердохліб, яку нещодавно затвердили кандидатом на посаду голови Княгининівської ОТГ від УКРОПу.

«Я не знаю, що там писали, бо не читаю, що пишуть про мене. Я не говорив, що буду балотуватись, не подавав свою кандидатуру і не звертався до ЦВК», - наголосив голова Луцької РДА.

А от розповідати, чому вирішив не брати участі у виборах, чиновник відмовився.

«Я маю право не давати відповідь на це питання», - зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 18 Листопада 2016 23:06
Самий розумний. І вчасно, як завжди.
123 Показати IP 19 Листопада 2016 00:37
А хто зі здоровим глуздом, обере Ярмольського????? Хапугу у якого 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! земельних ділянок. Купив? За що? Вкрав? Так! І П одивітсья на Боратин і Княгининок!!!!!!!!!!! Там дороги в поля, а там мер "Маяків" і не ХР**А!!!
123 Показати IP 19 Листопада 2016 08:10
самий недалекий голова РДА, він уже раз програв вибори в маяках, спитайте його чому вчора сесія в районі не відбулась???? пора ярмольському у відставку, як його терпить гунчик
старий вовк Показати IP 19 Листопада 2016 11:27
проосто заб*дел Ігорьок. За хабарника-корупціонера знову би ніхто не голосував.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus