USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В облраді пообіцяли «вилікувати кнопкодавів»

2 Жовтня 2013 13:13
Лише 46 депутатів були присутні під час двадцятої сесії міської ради, однак і тут мали місце спроби «кнопкодавства».

Про це розповів голова Волинської обласної ради Володимир Войтович під час прес-конференції щодо підсумків роботи сесії облради.

Посадовець наголосив, що не знає, кому у такому випадку висувати претензії – безпосередньо народним обранцям чи фракції.

«Нашим депутатам бракує терпимості і поваги один до одного», - резюмував посадовець.

Більше того, Володимир Войтович розповів, що із понад 50 питань, що розглядали на сесії, 15 таких, що не належать до компетенції облради.

Разом з тим, голова запропонував, щоб рішення приймалися більшістю від присутніх у залі колегій. Він наголосив на тому, що «таку хворобу, як кнопкодавство, потрібно лікувати, тим більше, технічні можливості для цього є».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus