USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова облради вимагає покарати депутатів-прогульників

6 Листопада 2013 17:47
Окремі волинські депутати вкотре прогуляли засідання колегії у Волинській облраді. Із тих же причин не відбулась і бюджетна комісія, сьогодні, 6 листопада.

Так, за круглим столом «овальної зали» знову не зібралися у повному складі учасники колегії і не було кворуму.



«Нам потрібно докласти зусиль, аби затвердити зміни до положення про засідання колегії. Я пропоную зробити так, аби колегія відбувалась у присутності більшості від її складу, таким же чином потрібно приймати рішення – від голосів більшості присутніх під час засідання», - зазначив голова Волинської облради Володимир Войтович.



Також посадовець запропонував щоразу висвітлювати у мережі інтернет імена та прізвища тих, хто найчастіше і без поважних причин прогулює засідання. Він висловив побоювання, що під час наступної сесії колегії ліквідують взагалі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Апарат Показати IP 6 Листопада 2013 18:04
Так Воййтович перший прогульник тільки не засідань, а роботи.
депутат Показати IP 7 Листопада 2013 06:32
Карати треба Войтовича за те, що засрав своєю безпринципністю обласну раду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus