USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Головне завдання – запустити економіку: Ігор Палиця про мету партії «ЗА Майбутнє»

8 Серпня 2020 11:29
Лідер партії «ЗА Майбутнє», народний депутат від Луцька Ігор Палиця вважає першочерговим завданням політсили запустити економіку України, щоб запрацювали підприємства й щоб у країні з’явився платоспроможний попит на українські товари.

Про це, як повідомила прес-служба партії, він заявив під час відкритого форуму прихильників партії «ЗА Майбутнє» на Київщині, який відбувся 7 серпня у Добропарку (с. Мотижин), передає УНІАН.

«Наше основне завдання – запустити економіку України, щоб запрацювали наші підприємства, щоб у країні з’явився платоспроможний попит на українські товари. Ми будемо робити все, що для цього потрібно, не зважаючи на позицію МВФ або інших закордонних структур. Ми будемо домагатися зниження податків, введення податку на виведений капітал, зменшення ПДВ, податків на зарплату, щоб підприємці мали змогу плати людям офіційні заробітні плати», – так окреслив він економічну програму партії.

Другим важливим завданням лідер «ЗА Майбутнє» вважає збереження освітньої та медичної галузей.

«Зараз влада каже, що 30 тисяч вчителів треба вигнати, бо вони зайві. Влада не звертає увагу на те, що за 5 років народжуваність зменшилася вдвічі, а кількість медиків зменшилася на 30%. Але для людей це важливо й тому для нас це важливо», – наголосив він під час виступу.
Ігор Палиця вважає, що партія «ЗА Майбутнє» – це саме та політична сила, яку чекали українці і яка зробить те, що країні не вдавалося зробити досі.
«З 1991 року ми чекали ефективних дій – міцної валюти замість тисяч і мільйонів, свого президента... Але зрештою втомилися чекати. Людям уже все одно, хто що обіцяє.

Але зараз у цьому залі зібралися ті, хто знає, що робити. Хто знає всі галузі економіки і проблеми, з якими стикається Україна, знає ситуацію у медицині, в освіті. Не тому, що вони щось почули, а тому, що вирішують ці проблеми щодня. Це люди, яким довіряють, адже вони завжди роблять те, що обіцяють.

І перший крок – об’єднати таких людей. Другий – перемогти на місцевих виборах, а потім перемогти на парламентських й змінити країну, – наголосив політик.
Очільник київського обласного осередку Ярослав Москаленко також переконаний, що саме партія «ЗА Майбутнє» є тією силою, яка виведе регіон і країну з кризи.
«Я знаю, що нам вдасться змінити ситуацію в країні. Адже тут зібралися професійні та досвідченні люди. Люди, яких поважають. Які не на словах, а діями завоювали повагу до себе. Настав час йти і робити», – наголосив він.
У заході також взяли участь голова депутатської групи «ЗА Майбутнє» у Київській облраді Ярослав Добрянський, керівниця жіночого крила партії Ірина Суслова, міські голови та депутати Київщини, аграрії, підприємці та громадські діячі. Під час виступів учасники заходу наголошували на важливості об’єднання людей справи заради досягнення спільної мети – побудови ефективної держави з сильними регіонами та заможними громадянами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus