USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Наданий Ігорем Палицею транспорт допомагає евакуйовувати людей з гарячих точок

17 Березня 2022 13:10
Війна неабияк активізувала народних обранців, і не лише в законотворчій сфері.

Народний депутат України від Волині Ігор Палиця, окрім того, що його Фонд «Тільки разом» виділив на гуманітарну допомогу 30 млн грн, постійно допомагає своїм однопартійцям рятувати людей з-під обстрілів.

Уже вкотре за останні тижні депутат Київської обласної ради від партії «ЗА Майбутнє» Ярослав Москаленко на Волині, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс». Щодня чоловік долає сотні кілометрів, щоб евакуювати людей з Київщини, яка наразі потерпає від ворога.

«Завдяки цим машинам, наданим Ігорем Палицею, ми рятуємо тисячі дітей», – зазначає він.

Читати ще: «Нас там чекають…» Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» щоденно відправляє в гарячі точки гуманітарну допомогу

Ця допомога нині вкрай важлива, адже гуманітарні коридори окупанти цинічно обстрілюють. Тож спеціалізований броньований транспорт, що його отримали на Київщині за сприяння Ігоря Палиці, як ніколи на часі.

«Дякую Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і персонально Ігорю Палиці… Ти рятуєш життя людей», – зауважує Ярослав Москаленко.

Читати ще: Фонд Ігоря Палиці щодня відправляє рятівні гуманітарні вантажі

Голова правління Фонду «Тільки разом» Катерина Шкльода підкреслює, що допомога людям, які опинилися в скруті, завжди була в пріоритеті засновника Фонду, надто у такий складний для держави час.

«Автомобілі, які передав Ігор Палиця, в тому числі мікроавтобуси, автомобілі, які евакуйовують мирних людей з гарячих точок, обстрілюють. Тому налагоджена робота з оперативної заміни транспорту, який направду рятує людські життя», – коментує керівниця Фонду.

Читати ще: Порятунок для тисяч людей. Київщина вдячна за поміч Ігорю Палиці і його Фонду

Ярослав Москаленко додає, що завдяки гуманітарній допомозі від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на Київщину відправлено вже не одну вантажівку з товарами першої необхідності.

Читати ще: «Я в Україні. Нікуди не виїжджав і не збираюся», – Ігор Палиця

«Ми немовля вивозили, потрібно було дуже швидко діяти. Тому я на автомобілі персонально це робив. Благо, швидко впорались і, дякувати Богу, все дуже добре. Друге питання – це те, що у нас на вишгородському напрямку йдуть бойові дії, тому є проблема з довезення гуманітарної допомоги. Водії самі бояться їхати, тож я буду його супроводжувати, щоб доїхати до місця призначення», – констатує Ярослав Москаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus