USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

Голову РДА звільнили через лампочки

17 Грудня 2011 12:32
Сергія Горбача позбавили посади голови Рожищенської райдержадміністрації. Відповідний указ 16 грудня підписав Президент Віктор Янукович.

В указі, оприлюдненому на сайті глави держави, йдеться: «Звільнити Горбача Сергія Васильовича з посади голови Рожищенської районної державної адміністрації Волинської області».

Але про причини звільнення не зазначається.

Натомість під час прес-конференції 16 грудня волинський губернатор Борис Клімчук заявив, що подбати про встановлення світлоточок у Копачівці він доручив голові РДА Сергієві Горбачу ще півтора року тому. Однак той нібито доручення не виконав.

«Прийде новий голова РДА – в його честь включимо ці шість світлоточок. І йому скажу, що треба далі робити», - прокоментував тоді Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Life Показати IP 17 Грудня 2011 14:36
Світло точки це дрібниця порівняно з тим як керував Горбач районом, там ще й ДТП ... Ось це все в комплексі і призвело до відставки нероби Горбача!
123 Показати IP 17 Грудня 2011 14:42
А чого зразу за лампочки?? Борис Петрович знає,що робить!!! А лампочки то дуже м'ягко сказано....)))
Горохівчанин Показати IP 17 Грудня 2011 14:49
Ще б в Горохові звільнили, їй тоже все до лампочки. Наче про голову не скажеш, бо немає слів щось про неї доброго сказати.Якби не партія, то вже б і зі школи вигнали до того часу.
ветлікар Показати IP 17 Грудня 2011 15:55
Звільнений за хронічну пиятику і розбитий вщент державний автомобіль в селі Ужова Рожищенського району. Очевидці розповідали, що ступінь спяніння була такою високою, що страшно на людину було глянути. Така людина стояла біля керма району. Висновок один: хто не може питу горілку і не може собою володіти, тому треба пити кобилячу сечу. Щось таки пити треба!
ВОДА до ветлікар Показати IP 17 Грудня 2011 20:41
Пийте воду. Її достатньо.
Рожищенський підприємець Показати IP 17 Грудня 2011 17:05
Лампочки - це "резюме" голови ОДА, аби не сказати людям, яка гидота була на посаді. Район гуде, як вулик. Люди будуть пити за це звільнення до великого посту. Ще так пила рівненська міліція, як Фрацуз поїхав керувати на Волинь.
001 Показати IP 17 Грудня 2011 19:46
ВІН І КОЛГОСП ПРО...В В С. НЕМИР И РАЗОМ З ДЕБІЛОМ МАРЦИНОМ ЯКИЙ БЕЗ ОСВІТИ ПРАЦЮВАВ ЙОГО ЩІСТЬОРКОЮ .ХАЙ ПРОВІРЯТЬ ДЕ ТРАКТОРИ І АВТО КОЛГОСПУ...ВСІ ЙОГО ШОХІ ПОЗАБИРАЛИ ...КЛІМЧУК ДАЙ БОГ ЗДОРОВ+я ВАММММММ
Ух Показати IP 17 Грудня 2011 22:45
А як служив, як служив... маю на увазі на виборах... а тут не закрутив усього шість лампочок... ось такий фінал...
однопартієць до Ух Показати IP 18 Грудня 2011 13:23
цьому злодію вже давно треба висловити недовіру однопартійців, бо такий хапуга не може керувати районною організацією партії регіонів. він обдурив на виборах весь простий люд, який працював на цю партію, прикарманивши їхні гроші. а про обіцяні посади я взагалі мовчу....... ГАНЬБА!!!!
рожищани Показати IP 18 Грудня 2011 00:08
Дякуємо Клімчуку за те що прибрав главаря банди, яка керує в районі. Ще б і двох "помічниць" спитав про результати їхньої роботи. одна так керує фінансами в районі шо людям навіть не платять гарантовані державою виплати, гроші ж треба на те шоб з горбачом і соколянкою побухати.
освітянин до рожищани Показати IP 18 Грудня 2011 13:45
Ви ще забули про начальника освіти,який цій банді в догоду тисне на директорів шкіл,щоб проводили скорочення на 15% посеред навчального року не маючи на це офіційних підстав. Бач уже на дітях хочуть нажитися!!!!
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2011 10:20
Ой як я підтримую горохівченина.Це така непотріб сидить в Горохові.Всі її "заслуги" годі перераховувати. Але,шановнфі, якщо прийде інший він кращи не буде. Бо нормальної людини ніхто не поставить, ставлять своїх покидбків.А ще,хто держить у Горохові районну газету, де пару сотень носильно заставлених підписувачів цієї газетки. А редактор-пяниця,із зарплатою в 5 тися і також ж пенсією,кому вона потрібна ця газета,хто читає вже таку непотріб в час Інтернету, що на неї бюджетні кошти витрачати.Зайдіть перевірте в обід там кожен день пянка-це вже у звичку ввійшло.
Лучанину до Лучанин Показати IP 18 Грудня 2011 18:46
Цікаво тільки як Вам відомо про пянки в горохівській редакції, можна подумати що Ви неодноразово приїзжали з Луцька до них побухати.
хам Показати IP 18 Грудня 2011 13:37
А ви що панове,думаєте в Іваничівському районі краща ситуація!Яка владна верхівка,така і газета.Газету теж насильно заставляють виписувати.Взагалі то і не є газета,скоріше агітлисток лжевлади.Усіх на дибу!Гнати сволоту у шию.
свідок Показати IP 18 Грудня 2011 14:23
Горбатюк звільнив Горбача з посади керівника партії ще в 2008 році за бездіяльнність і підробку документів.Башкаленко його підібрав і використав проти Горбатюка як невдоволеного.Такі як Горбач робили в обласній ПР на конференції в 2008р переворот за гроші Башкаленка.В мене і моїх друзів немає довіри до таких людей бо вони підлі і цинічні,власні інтереси поставили вище партійних і товариських.Прийде час і по Башкаленку.Анатолій ти був правий.Тримайся.
555 Показати IP 18 Грудня 2011 14:58
Щось, останнім часом, наш голова області таке вже видає, що й годі
rjptk Показати IP 19 Грудня 2011 03:44
не у всіх районах сидять покидьки. якщо ми навчимося говорити вголос, а не на кухні, то влада буде прислухатися до нас. поставлять ідіота, не мовчіть. він буде розкрадати ваш район, і дітям вашим не буде на що жити. Не дайте себе ошукати. Горохівчани, я з вами. україна понад усе.
невідомий Показати IP 19 Грудня 2011 17:33
в районі люди тільки знизують плечима і говорять що шкода Горбача, але йому одному важко боротися з людьми які його нехотіли бачити на цій посаді. І будь-ласка не смішіть район що він пив це неправда.Люди знають правду.Тим хто робив йому назло щоб бог дав вернулося сторицею
1111 Показати IP 19 Грудня 2011 19:41
невідомий, в день Святого Миколая, віруючі та розумні люди бажають один одному здоров’я!!!! Схаменіться, бо люди й дійсно знають ПРАВДУ про цього чолов’ягу, і не треба писати дурні, вже й так ваша безграмотність і тупість дістала весь люд Рожищенського району
єфрейтор Показати IP 20 Грудня 2011 20:13
1111 ну ти ж сам написав Розумні. А невідомий не скажеш що розумний.
Партизан Показати IP 20 Грудня 2011 22:31
Давно було потрібно звільнити Горбача, адже він та його команда не відповідають займаним посадам. Як говоритися в народі « Подібне притягує подібне» - це на рахунок його команди. Ще не говорили про культуру. Начальник відділу культури можна сказати НЛО. Коли хоче тоді і являється роботу . І напевне при керуванні даного «Голови» в культурі ввели нову моду, на робочому місті розпивати спирті напої. У нас в районі один єдиний музей, де можуть жителі міста та району, пізнати історію рідного краю, та я недавно дізнався, що музей відали в оренду, підприємцеві із Республіки Польща, та депутату облради. Скажіть люди добрі, коли закінчиться ця анархія? Коли вже перестануть такі держслужбовці, як начальник відділу культури розпоряджатися державним майном на свій лад?
Людина Показати IP 23 Грудня 2011 10:29
Живемо по Божих заповідях, Бог палкою бити не приходить.І кожному за цей лукавий бруд з вторицею воздасця не на посаді , а на здоров'ї!Люди схаменіться !
[jnf,,bx Показати IP 23 Грудня 2011 18:02
шановні друзі! непотрібно забувати про те що розкритикувати і облити брудом можна любого . . ...мені цікаво щоб Ви зробили на місці горбача(якби чисто теоретично керівником району були саме ви)... а відповідь дуже проста і яка не потребує коментарів --- НІЧОГО
222 Показати IP 24 Грудня 2011 01:03
[jnf,,bx - ти повний телепень. більше зробив би кожен. тільки такий бездар як горбач не зробив нічого
зоро Показати IP 2 Січня 2012 20:40
якби хотів то зробив би багато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus