USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гопко пояснила, як Новинський потрапив до ПАРЄ

22 Грудня 2016 17:02
Народний депутат Вадим Новинський потрапив у склад української делегації Парламентської Асамблеї Ради Європи за квотою фракції опозиційного блоку.

Про це заявила народний депутат України Ганна Гопко, передає Еспресо.TV.

"Є офіційне рішення від фракції Опозиційного блоку про заміну Шпенова на Новинського за рахунок їхньої квоти, а не за рахунок Савченко", - пояснила нардеп.

Гопко додала, що Савченко було обрано Верховною Радою до складу делегації в ПАРЄ поза квотами від парламентських фракцій задля звільнення її з російської в'язниці.

"Савченко призначали постановою ВР поза квотами, це посилювало нашу базу для її звільнення. Тепер цілком нормально буде дотримуватися квотний принцип", - сказала Гопко.
Нардеп зауважила, що Україна має затвердити склад делегації та вручити вірчі грамоти до кінця грудня, оскільки це є щорічною обов'язковою процедурою.

Нагадаємо, Верховна Рада відкликала нардепа Надію Савченко з постійної делегації Верховної Ради України в ПАРЄ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гопко Показати IP 22 Грудня 2016 17:57
То та що в неї 9(девять)квартир чи ні не можу поняти.
угу до Гопко Показати IP 22 Грудня 2016 21:42
ну так, вона. Правда 7 з них -чоловікові, який власник крупної зернової компанії, здається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus