USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рада виключила Савченко з делегації в ПАРЄ

22 Грудня 2016 14:37
Верховна Рада проголосувала за виключення народного депутата Надії Савченко зі складу делегації України в Парламентській Асамблеї Ради Європи.

За таке рішення у четвер, 22 грудня, проголосувало 237 нардепів, інформує 24 канал.

Про можливість виключення Саченко зі складу української делегації в ПАРЄ ще минулого тижня заявляв депутат і член делегації ПАРЄ Леонід Ємець.

Нагадаємо, 16 грудня стало відомо, що фракція партії ВО "Батьківщина" у Верховній Раді вирішила виключити нардепа Надію Савченко зі складу об'єднання, мотивуючи це тим, що принципи і політичні переконання народної обраниці і "Батьківщини" не збігаються.

Дещо раніше інформувалося про те, що народний депутат Надія Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Зустріч організувала Федеральна служба безпеки РФ за сприяння російського посольства в Білорусі. Зустріч народного депутата Надії Савченко з бойовиками так званих «ДНР» та «ЛНР» є по суті зрадою Батьківщини. Таку думку висловив політолог Тарас Березовець у колонці для видання "Новое время".

Зауважимо, нардеп неодноразово була помічена у зв'язках з терористами.

Не так давно журналіст Олексій Мацука повідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ой лишенько Показати IP 22 Грудня 2016 14:57
яка безцінна втрата для ПАРЄ і ще великий мінус для держави,яка делегує кого попало і що попало!
українець Показати IP 22 Грудня 2016 20:07
Позбавити українського громадянства скотиняку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus