USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Група нардепів кнопкодавила, коли приймали «ручних» губернаторів

9 Листопада 2017 16:53

Щонайменше п'ятеро депутатів від коаліційних фракцій кнопкодавили під час голосування за законопроект №7126 про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби. Зокрема, зміни передбачають, що голови місцевих держадміністрацій будуть призначатися напряму президентом, а не на конкурсній основі, як це передбачає закон про держслужбу.

Про це у четвер повідомляє громадський рух "Чесно".

"Від "Народного фронту" на порушенні процедури особистого голосування впіймали нардепів - Тараса Кременя, Ірину Єфремову і Ігоря Бриченка. Від Блоку Петра Порошенка депутатів з "гальорки" - Олександра Урбанського та Бориса Козиря", - повідомляє організація.

 

 

 

На табло поіменного голосування системи "Рада" видно, що "за" проголосували всі порожні місця біля перерахованих нардепів.

 

Як відомо, у четвер Верховна Рада голосами БПП, НФ, "Волі народу", "Відродження" і позафракційних підтримала в цілому зміни до закону про Держслужбу.

 

Зокрема зміни передбачають виведення з закону про держслужбу керівників місцевих держадміністраці, їх перших заступників та заступників. Також головам місцевих держадміністрацій дозволяється займатися політичною діяльністю.

 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОДА Показати IP 9 Листопада 2017 17:24
Кінець буде Гунчику і його носатій Саєтці!!! Погуляли!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus