USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Грицюк каже, що Колісник працює неефективно

18 Березня 2011 16:44
Волинське державне лісогосподарське об’єднання «Волиньліс» працює збитково, а його керівник провадить неефективне управління, - вважає колишній голова Волиньради, очільник обласного осередку ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк.

Про це Грицюк говорив під час прес-конференції у четвер, 17 березня.

Депутат переконує, що «Волиньліс», на відміну від комунального підприємства «Волиньоблагроліс», яке нещодавно влада області вирішила передати в державну власність, не розвивається належним чином.

«Ми декілька разів піднімали це питання на сесії про ліквідацію «Волиньоблагролісу». Працівники лісової промисловості заявляють, що в системі, в якій вони працюють, вони отримують заробітну плату. Підприємства розвиваються, вони нарощують м’язи поглибленої переробки лісу, але їх хочуть долучити до державного підприємства «Волиньліс», – коментує Грицюк.

«Але сьогодні ніхто не бере до уваги того, що Колісник працює неефективно. У нього в основному майже лісопереробна галузь є збитковою, тому що вона працює чисто на сировину, на продаж круглого лісу, а не працює, щоб зробити поглиблену переробку і підвищити питому вагу отримання коштів до бюджетів всіх рівнів», – додає він.

«І я задавав Борису Петровичу (Борис Клімчук – голова Волинської ОДА, «ВН») питання, щоб це припинили. Тому що, якби дійсно Колісник працював хоча би в режимі 15-20% рентабельності, а ці комунальні підприємства були збиткові… Так само ліквідація стоматполіклініки, ліквідація кінофікації», – міркує депутат.

«Знаєте, коли глянути у минуле, Борис Петрович багато об’єктів обласної комунальної власності продав, передав багатим олігархам. І ці підприємці сьогодні в цих приміщеннях ведуть свій бізнес, хоч в нас гостра нужда в садочках в місті Луцьку, в розширенні лікарського обслуговування», – висловився він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
міля Показати IP 18 Березня 2011 17:03
грицюк - грабіж КХП-1 на Ів. Франка на твоїй совісті з Капланом. Заткнись.
невідомо Показати IP 18 Березня 2011 17:15
Коли Грицюк був у влади - Богдан Іванович Колісник працював ефективно, все було добре, а теперь ні. Шановний, Анатолій Грицюк Ви доросла людина? Може пора Вам попрацювати.
ВЧК Показати IP 18 Березня 2011 17:17
За Грицюком вже давно плаче Маневицька колонія суворого режиму. Всьому свій час. Незабаром настане розвязка. Над цим уже давно працюють люди в цивільному, але з кобурою під пахвою.
Капітан Катані. Показати IP 18 Березня 2011 17:59
Грицюк - це рудимент радянської влади. Йому здається, що він перелаштувався, а насправді - по шию в совєцькому лайні. Його репліки цікаві тим, що якщо викинути з них усе несуттєве - брехню, погрози, "прогнози", переливання з пустого в порожнє, то не залишається взагалі нічого. Старі пісні з запахом нафталіну. Баласт суспільства. Жертва аборту "Батьківщини". Він сіяв ворожнечу на сесіях обласної ради, а зараз перейшов на особистості. Відкрив новий математичний закон: від зміни місць доданків сума міняється. Грицюк - це мішок цементу на плечах кволої людини. Область списала його, як хіміки кажуть, в осад, але й в такому вигляді він продовжує шкодити. Щоправда - як базарна баба. Область виграла від того, що виср... зі свого організму такого глиста. Вони (глисти), як правило, поза організмом гинуть. Грицюк - наочне зображення.
браво!!! до Капітан Катані. Показати IP 18 Березня 2011 19:43
нічого й добавити)))
оксана Показати IP 18 Березня 2011 18:50
мені вас шкода така агресія не від доброго життя ...
Петрович Показати IP 18 Березня 2011 20:45
Грицюк боєць, який ставить клімчука і компані на місце. І не боїться говорити правду. Петрович - кращий!
рекуна Показати IP 18 Березня 2011 21:10
А я зверну увагу, що пан Грицюк діє належно і відповідно свого статусу.А всі решта,як страуси-голову в пісок.Климчук- герой України. Слава героям!
Григорій Показати IP 18 Березня 2011 22:44
Грицюк принаймі старається говорити правду. Шкода, що більшість сидить по норах і тільки спостерігає. "Краще завтра" вже настало.Хіба не видно? Що ще там залишилось..? забирайте! А народу - кості! От і вся правда!
невідомо Показати IP 19 Березня 2011 15:21
"Правду"- Грицюк говорить стал як його від корита забрали.Що він зробив коли був у влади?Дитячі майданчики, щоб до влади пройти? Так,за рахунок підприємців.
Колишній працівник облради. Показати IP 20 Березня 2011 12:16
Грицюк зі своїм пізнанням економіки не може судити про роботу Колісника. Грицюк ніколи нічим серйозно і глибоко не цікавився, а просто ляпав, як сорока з лози. Або користувався базарними "даними". Про ефективність головного лісового відомства може вести мову спеціаліст, який проаналізує цифри. Колгоспному бригадиру це не дано апріорі. Нехай судить, скільки його корова дає молока чи як росте на свині сало за рахунок польських преміксів. Незабаром ми побачимо, як господарює "ефективний", як стверджує Грицюк, лісокористувач "Волиньоблагроліс" і де опиняться його керівники. Про це будуть читати і дивитись люди. Там йде тривала перевірка і вже є певні результати. Вони борються до останнього патрона, бо є за що - добре кралось і вистачало всім. Ця лазівка закрита назавжди. Грицюк нічого ніколи не сказав, вартого уваги. Він біле називає чорним навіть тоді, коли йому підсунути факти під ніс і витовкти головою в стіну. На рідкість твердолоба людина. Цим йому на короткий час вдалось затуманити людям очі, замінити наполегливість і принциповість, але це різні речі. З характером, знаннями і людськими якостями Грицюка можна кудись прийти, але назад не повернутись. Назад вороття немає. У цьому всі пересвідчились, навіть Пустовіт. Крім найближчого оточення типу заангажованої Блінової і ще декількох фанатів, які вірять у "всесильне вчення" Тимошенко, яка вкрала в України трохи більше, ніж вкрали усі разом взяті українські злодії. Їх залишилась жалюгідна купка. Вони всі мають розвиток рівня Грицюка. Тому й життя розставило акценти: сьогодні він - ніхто і нікому непотрібний. Ті, хто знає Анатолія Петровича, можуть лише йому поспівчувати. Я це говорю з великою впевненістю і переконанням, бо поруч працював і знаю його стиль роботи.
Для "колишнього" працівника обларади, який "добре" знає сьогоднішню владу. Показати IP 20 Березня 2011 16:26
Наскільки відомо перевірки ще йдуть... А ви наперед знаєте, який буде результат. Чому б не перевірити хоч раз глибоко, з залученням незацікавлених сторін зловживання, які здійснює "Волиньліс" при проведенні санітарних рубок, де вирубується до 40м.куб.(коли в лісорубному квитку - 7-12м.куб) деревини з 1га лісу. Чи може ще час не прийшов?
лісоруб Показати IP 21 Березня 2011 09:03
На Вас теж прийде час - вельми не переймайтеся. І буде тоді вам не до лісорубних квитків! Будете уранову руду добувати в Жовтих Водах, бо колимської тайги в Україні, на жаль, немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus