USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк оскаржує в суді розпорядження Клімчука

25 Липня 2011 15:03
Депутат Волинської облради Анатолій Грицюк оскаржує у суді розпорядження голови облдержадміністрації Бориса Клімчука про передачу комунальних лісів у підпорядкування Державному агентству лісових ресурсів.

Розгляд справи за позовом Грицюка 25 липня розпочався у Волинському окружному адмінсуді, – пише ЗІК.

На судовому засіданні Анатолій Грицюк заявив клопотання про залучення у справі третьої сторони – директорів КП «Волиньоблагроліс» та дочірніх підприємств «Маневичіліс» і «Ківерціліс».

Адже саме ці підприємства опікувалися комунальними лісами, а після передачі лісів у державне підпорядкування Волиньрада прийняла рішення про ліквідацію цих підприємств. «А тепер 80% працівників уже три місяці сидять без роботи», – заявив Грицюк.

Представник відповідачів, начальник юридичного відділу ОДА Віталій Потапенко заперечив проти задоволення клопотання позивача. Він наголосив, що на цих підприємствах триває процес ліквідації і створено ліквідкомісії. Тому, на думку Потапенка, директори-лісовики не мають права представляти установи у суді.

Натомість суддя запропонував допитати цих осіб як свідків. Але Грицюк наполіг: мовляв, директори у суді потрібні і тільки – у статусі третьої особи.

Після того, як Грицюк не зміг подати своє клопотання у письмовому вигляді і належним чином обґрунтоване (з його слів - через брак часу і відсутність адвоката), суд оголосив дводенну перерву у засіданні - ще до початку слухання справи по суті.

Довідково:

19 січня 2011 року голова ОДА Борис Клімчук видав розпорядження "Про утворення комісії для передачі лісів дочірніх підприємств комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Волиньоблагроліс" до сфери управління обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України".

26 травня депутати Волинської обласної ради проголосували за ліквідацію комунального підприємства «Волинське обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Волиньоблагроліс»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мамосюк Показати IP 28 Липня 2011 22:03
Анатолію Петровичу! Чого ж ви мовчали тоді,коли колектив ДКП "Молодість" зверталися до вас про можливу ліквідацію підприємства,до речі,люди таки скорочені.Чи просто там не було безпосередньо ваших інтересів? Вважаю,що ваші дії - просто піар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus