USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Гузя в ринг чи на дебати: чому активіст принижує тих, хто дає слово?

28 Лютого 2014 09:04
Заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь принижує усіх тих, хто дає слово. Спочатку він виступає від імені активістів, а потім, через власні амбіції, намагається принизити людей.

Про це заявив під час брифінгу 27 лютого виконувач обов’язків Управління МВС України в області Михайло Руденко.

Головний міліціонер Волині розповів, як у понеділок, 24 лютого, представники ВО «Майдан» на Волині запросили його на зустріч із громадськими активістами. Головна мета – порадитися і обговорити умови співпраці щодо стабілізації ситуації, яка склалася в державі в цілому й області зокрема.

«Присутні запросили мене на сцену, де стояли Луцький міський голова Микола Романюк, голова облради Валентин Вітер і його заступник Ігор Гузь, - розповідає Михайло Руденко. - Завершує свою промову Гузь і повертається до мене зі словами: «А цю людину я…» і там як пішло. «… не хочу й говорити». Він схопив мене за руки. Підбігають його прибічники і починають мене виштовхувати. Це тривало декілька секунд. І мене усе ж таки виштовхнули з прес-центру. Я собі подумав: запрошувала мене громада, а через те, що Гузь особисто не хоче зі мною спілкуватися через власні амбіції, очевидно, що він знехтував вимогами і потребами волинської громади».

Зі слів офіцера Руденка, він служить в правоохоронних органах уже 21 рік. За цей час не був членом жодної політичної сили і всі свої посади здобув заслужено.

«Але після такого вчинку вже на наступний день сказав собі: я їду звідси. Написав рапорт про відставку. Я був певен, що при таких морально-етичних нормах сприйняття дійсності як у Гузя, - не буде нічого. Але того дня прийшли представники Правого сектора і кажуть: ми вчора не знали, що так буде. Ви можете прийти до нас ще раз і ми коснтруктивно поговоримо про все», - розповідає Руденко.

І як наслідок, Правий сектор та нова влада Волині домовилися з міліцією.

«Було майже 300 осіб. Одні боялися щось сказати, інші не знали що робити. Були й часткові непорозуміння. І ці моменти «іменем революції» стали наслідком державного режиму, який ми мали в Україні. Але якщо це в собі переборемо, у нас буде дуже хороше суспільство», - заявив Руденко.

Нагадаємо, що вже того ж таки дня, коли міліція і громадські активісти досягнули консенсусу, ввечері Гузь виставив Руденку ультиматум.

«Він просто принижує всіх тих, хто дає слово. Якщо хоче принизити мене, то може вийти зі мною на килим чи в ринг і показати, що він сильніший, поставивши мене на коліна. А так – це приниження тих, від чийого імені він говорить», - резюмував Руденко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 47
Пропозиція Показати IP 28 Лютого 2014 09:10
На дебати обох запросити перед громадою!!! А то ніби боролись за відкритість та контроль влади... Хто за? Де активність нашого чудового міста?!? Чи і далі відсиджуємось?
йося моргенштерн до Пропозиція Показати IP 28 Лютого 2014 10:05
"Технічний" уряд наразі має складатись з НАЙВИЩОГО РІВНЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ!!! З людей, що зможуть у тяжкий для країни час допомогти та вирішити проблеми, а не ВИЛИЗУВАТИ америкосам (які навіть не мають своєї НАЦІОНАЛЬНОЇ культури), полякам (яких українці ще з козацьких часів і навіть раніше весь час човпли). ЦЕ УКРАЇНЦІ навчили європу розчесуватись і вмиватись, та й їсти не руками!!! ЦЕ УКРАЇНЦІ охрестили ту нерусь!!! А ЗАРАЗ СТОЇМО З ПРОСТЯГНУТОЮ РУКОЮ!!! ПРОСИМО!!! а вони радіють, посміхаються, кредити хочуть дати під умову ЩЕ БІЛЬШОГО ЗУБОЖІННЯ нашого народу та кабальні відсотки!!! ПРИКРО!!!! НЕВЖЕ САМЕ ЗА ЦЕ ГИНУЛИ ЛЮДИ НА МАЙДАНІ!!!!! ЗА яценюків (освистаних народом на Майдані, а це найвища недовіра та ганьба), булатових (які непогано проживають у німеччині), данильчуків (які в прямому ефірі Волинського телебачення БОЯТЬСЯ розповісти про себе, про те що неодноразово змінювали партії, про відсутність освіти), гузів (чомусь не хоче поділитись з електоратом про де в людини, яка в свої 30 років має трудовий стаж аж меньше року, але має шикарну машину, скільки коштувало провести мітинг чи протест, ....) та іншу пі...дарас...ню!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!!!!!!! Хоча слово "слава" необхідно замінити словом "ГАНЬБА"!!!!!!!!
!!!! Показати IP 28 Лютого 2014 09:12
Дуже хороша пропозиція, але Гузь не вийде в ринг САМ!!! Він тільки з толпою в 10 чол. на одного герой, а так - ЖИМ-ЖИМ!! Хоча, як чоловік мав би погодитись, адже це опублікували в новинах і отже виклик практично офіційний. Хоч про п.Руденка нічого особливого не знаю, але як офіцер зі стажем поступив гідно.
ТТЛ до !!!! Показати IP 1 Березня 2014 00:17
Та даже при наявності 20-ти чоловікв в нього буде очко таке вузьке, що даже голку не всунеш!!!!
Ангеліна Показати IP 28 Лютого 2014 09:12
Вже давно треба поставити на місце той правий сектор та Гузя, вони вже "наробили" на пару строків ув'язнення .... Бидло!!! Нехай в Крим поїдуть поросказують там...полюструють...порахують чужі кошти. У нас на волин і так все спокійно, з винними розберемось в рамках закону без допомоги цих даунів!!!
прояснення Показати IP 28 Лютого 2014 09:14
знайшли з ким радитись і щось обговорювати. вчора всім відомі активісти, нарешті, показали до чого вони так рвались,які крісла їм потрібні. а гузь пролетів, а тепер самостверджується за рахунок інших. треба було менше ходити за тією шайкою. а тепер розказуєте,яка несправедливість.
виборець Показати IP 28 Лютого 2014 09:20
Вже час поставити того Гузя у стойло!!! Шановні, поважні, дорослі... депутати обласної ради - винесіть питання і проголосуйте про зняття Гуся з посади заступника голови обласної ради! Не заплямовуйте керівний склад області!!! Свирида, Кравчук, Слабенко, Діброва, Загрева, Блінова, Грицюк, Вірковський, Дівнич, Навроцький, Турак, Шумський... ви ж поважні, дорослі люди?! Чи ви злякались цього крикуна?! Поважайте себе і громаду і не паплюжте область!!! Всі знають, що ви голосували за посаду Гузя, щоб він вгамував Данильчука, а він вам збрехав і почав всіх тероризувати! Все у ваших руках і громада вас підтримає!!!
теж виборець до виборець Показати IP 28 Лютого 2014 20:36
Де ви бачите серед вказаних осіб поважних людей? Це ті яких 80 чоловік данильчук з гусем опустили нижче плінтуса. А зараз сидять по норам і притворяються що глухі і сліпі - хоч би не "проілюстрували".
Руденку Показати IP 28 Лютого 2014 09:26
Михайле Михайловичу, ви порядна людина і толковий спеціаліст, яких в ОВС Волині не так багато. Не звертайте уваги на цю смідинську соплю, воно боягузливе щеня, яке може тільки ходити в зграї таких, як саме і тихенько пакостити. Не принижуйтесь перед цим послідом, збережіть честь і гідність офіцера. Щасти Вам.
Андрій Показати IP 28 Лютого 2014 09:32
Гузя на ринг, хай покаже, який він там герой. Максимум йому 2 раунди)
боксер до Андрій Показати IP 28 Лютого 2014 09:38
Да цьому Гузю на ногу наступи, то він відразу волає: депутата б'ють, преса, журналісти, самооборона... рятуйте!!! Вибачте, але це рідкісне сци...ло і з любим мужиком він віч на віч ніколи не вийде!!!
йося моргенштерн до боксер Показати IP 28 Лютого 2014 10:08
Бити не потрівно ні в якому разі!!! Треба жорстоко ПИЗДИ..ТИ, ще й прислухатись чи дихає!!!
я Показати IP 28 Лютого 2014 09:35
Гузь не подарок, але на рахунок Руденка я з ним повністю солідарний - не має права керувать.
нова до я Показати IP 28 Лютого 2014 22:22
Ти хто такий, щоб давати оцінку Руденку, чи у тебе така ж особиста неприязнь до нього, як у того пернатого? Є ж якийсь порядок призначення на посади і не тобі вирішувати.
1601 Показати IP 28 Лютого 2014 09:43
Гузь- дійсно непорядний, якщо мягко так висловитися, а якщо чесно- бидло, саме натуральне, яке вибивало собі "крісло" тут у Луцьку кров'ю тих дітей, які загинули. Чому він та ще декілька наших "революціонерів" не були у Києві у той потрібний момент? А тому, що їх би там не побачила громада Волині, а тут ділити крісла- так є! І такі самі як він, що у кожному кадрі пхають свої морди, щоб їх побачили. В Києві треба було бути-там на передовій, коли гинули такі як їхні синочки, а вони в той час тримали своїх тут, у Луцьку, щоб "крісло" якесь увірвати. Непорядність ще гірша як була!
вітя Показати IP 28 Лютого 2014 09:50
гузь -це наглий полішук і ще й невихований дуууууууже. принижувати людей -це його посада
Ого Показати IP 28 Лютого 2014 09:54
Гузя на Світязь , щоб лодки видавав відпочиваючим.Плавати вміє добре...Кон*ене хамло.
Петрович Показати IP 28 Лютого 2014 09:57
Полішучара цей гузь, як і половина беркутів волинських які зброю не тримали, людей не розганяли!такому дай волю, то згноять в підвалі. Що Гузь ти вже знайшов собі місце для катувань громадян?Чим ви відрізняєтесь від того самого Шостого відділа що в теремно людям нирки відбивав??
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2014 10:02
Так що ж ми терпимо таких гузів.Лучани, ви не бачите що відбувається в місті.На крові загиблих вилазять до влади нікчеми.У насщо в Луцьку була війна? Ці тилові щурі сиділи в мирному Луцьку, а в Київ їхали справжні патріоти.Зате дивіться хто ділить посади.
кеп Показати IP 28 Лютого 2014 10:05
судячи з усього правий сектор найшов з руденко спільну мову
Анатолій Показати IP 28 Лютого 2014 10:17
Враховуючи минулі спортивні досягнення Михайла Руденка (з 8 років почав займатись дзю-до, спортінтернат, учасник чемпіонату світу з бойового самбо), ви уявляєте, що б він міг зробити з "бойовим" Гузьом в інших обставинах. А так - віддаю належне витримці Михайла, його коректним висловлюванням, відстоюванні свєї честі. Повів себе дуже гідно. Інакше зробив би з Гузя каліку. Погугліть про Руденка, знайдете багато цікавої інформації, подиветесь на людину неупередженим зором.
нова до Анатолій Показати IP 28 Лютого 2014 22:26
Про Руденка і Гузя : Вчора Руденко на рингу зробив Гузю 3 нокаута! - Як це? - Ще двічі нокаутував на біс!
Андрій Показати IP 28 Лютого 2014 10:21
Мудра людина сказала:"Революцію задумують ідеалісти,роблять романтики а кристуються негідники".Звичайно не всі підпадють під ці категорії визначення.Події що розгортуються у нас в Луцьку повністю пудтверджують достовірність цього визначення.Зупиніться,а то на кожного груздя знайдеться кузовок,а на правий знайдеться лівий сектор.
koreanstar777 до Андрій Показати IP 28 Лютого 2014 18:13
Це Отто Бісмарк сказав. Щодо Луцька - то, певне, так і є. Не розумію, чого того Гузя не поженуть поганою мітлою, якщо всі ним так не задоволені?
революция Показати IP 28 Лютого 2014 10:30
революция закончилась, все эти пс, автомайданы, самообороны и так далее, надо распустить. сейчас они наибольшая опасность для Украины, так как превращаются в бандформирования.
кум Показати IP 28 Лютого 2014 10:39
друг кум па-ки банда кришує спд
Правда до кум Показати IP 28 Лютого 2014 12:41
Я так розумiю,то ти СПД кришуеш?
Мадам Боварі Показати IP 28 Лютого 2014 10:45
Цей Гусь чмо не виховане! Воно вміє тфлько дзьоба розкривати для крику. Навіть якщо людина тобі не подобається, чи неприємна треба поводити себе стримано і достойно. Про Руденка чула всяке, і те що жук ще той, і те що порядна людина - особисто його не знаю, тому сказати важко. Але його стриманість, як людини адекватної вже викликає повагу до його персону. А не та шавка, вчора був революціонер, а сьогодні своїми вчинками показує що фашист. Неприємна, хамовити, невихована людина, шакал який гавкає.
АФГАН Показати IP 28 Лютого 2014 10:50
Гузь та Данильчук ведуть себе як бандити -відморозки, хоча їм ще продовжує вірити молодь.Молоді люди вірять у Яценюка ,його реформи,допомогу Заходу. Залишилось не довго чекати на початок його =реформ=,щоб накінець у людей,в томучислі обдуреної молоді відкрилися очі. Коли загнаним у глухий кут Гузю та Данильчуку прийде їх безславний кінець, то багато лучан подумає і скаже=собаці-собача смерть=.
Аманда Показати IP 28 Лютого 2014 11:19
Чому викидаєте окремі коректні коментарі?????
з Луцька Показати IP 28 Лютого 2014 11:50
Пане Михайле, є сподівання, що ви не станете на коліна і не будете пускати соплі, бо знаю вас. Поверніть хоч часточку авторитету цілком дискредитованій міліції. Народ вам скаже спасибі.
Вінстон Показати IP 28 Лютого 2014 11:54
гузя в шию!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вікто! Показати IP 28 Лютого 2014 12:14
Пане Михайле!!!! Ви порядна, а саме головне вихована людина та інтелігентна!!!!!!!! Я, Вас прошу від імені Волинської області поставте Гузя на місце!!!!!!!!!!!! Теж надіюсь, що не станете на коліна, а якщо дійде до кулаків, то дасте достойно "здачу"!!!! Піднімайте будь ласка міліцію хоч б на той рівень який був раніше!!!!! З повагою,
123-4-й Показати IP 28 Лютого 2014 12:18
Гузь, звичайно, політик дуже легкої поведінки, запальний, амбіційний і не завжди адекватний. Йому варто було б спілкуватись з рівненським "сашою бєлим". Але й Руденко з його всіма спортивними заслугами і показниками в роботі крєндєль ще той.
333 до 123-4-й Показати IP 28 Лютого 2014 12:45
Кришуэ митницю??Дуже бурна у вас фантазiя,хочу вам сказати!
Букін Показати IP 28 Лютого 2014 12:29
http://youtu.be/tVBt1MHa-rw - Руденко викликає Гузя на татамі!
Гузь Показати IP 28 Лютого 2014 12:29
Ой відчуваю, що скоро мені рило начистять))) І правильно зроблять - давно пора
777 Показати IP 28 Лютого 2014 12:42
він може і мае гріхи а хто без них та тільки мае дух і дільничим був би не самим поганим михайлович сьгодні буде видно що за народ лучани якщо не прийдуть о 18 до увс то так будуть і жити путін сказав рускім що вас 15 млн осіб в увкраіні а ви просите допомоги допомога буде але і ви вставайте тож лучани не байдужі всі до увс о 18 00 не для руденко а за себе бо завтра прийдуть і до вас наш девіз спокій це сила а едність це шлях до перемоги і знайте заховатись та пересидіти не вдасться тож виходим як вийшли в нововолинську за сапожнікова як вийшли селяни за семенюка та інші випадки де люди відстояли честь свою відстоявши своіх керівників
Ттт Показати IP 28 Лютого 2014 13:17
Ви-справжнiй офiцер! Захоплююся Вами!
Голос народу Показати IP 28 Лютого 2014 14:27
А ось іще один. Претендент на посаду губернатора Кіндер О., який продався народному депутату виборчого округу № 21 Івахіву С. і купив дім за 280 тис.дол. та машину Mersedes-Benz бизнес класу претендує на тюрму. Народний голос. Це ж правда!?
нашим Показати IP 28 Лютого 2014 15:31
Гузяку - на гілляку, данильчичку - на тичку!!!!!!!!!!!!!
ЛУЦЬК Показати IP 1 Березня 2014 00:30
А вам, правоохоронці, я радив би зробити як на Закарпатті, написати на сайт міністра МВС, що ви хочете самі вибрати нового керівника МВС у Волинській області!!!!!!!!! голосуванням особового складу МВС Волині. На мою думку, Терещук був найкращим керівником, а його команда складається з високо кваліфікованих фахівців. Це вже в багатьох областях вже роблять ЦЕ ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ЩОБ НАСИПАТИ СОЛІ ТИМ У**БКАМ ЯКІ ВЖЕ ПОСАДИ ДІЛЯТЬ
ЛУЦЬК Показати IP 1 Березня 2014 00:32
Не дождусь якоїсь бочіни від цих нових керовніків щоб люди побачили хто є хто ГУЗЬ-ГУСЬ а в кінці всеодно як не крути Г*ВНО виходить
ЛУЦЬК Показати IP 1 Березня 2014 00:36
ВСЯ ШВАЛЬ до влади іде що може вирішити Г* ВНО-ГУСЬ хто він такий і хто його знає чумаход Окрім честності якої він всеодно не має потрібний авторитет якого теж не має
думка Показати IP 1 Березня 2014 01:01
гУЗЬ це полішук з чорним піднебінням!Хамло та провокатор,який жодного дня не працював а був на обраних посадах.В сільське господррство його відправити, хоча і користі буде не більше як з депутата!
ррр Показати IP 1 Березня 2014 09:53
прикольно тут у вас тролі самі себе тролять самі себе лайкають
луцьк до ррр Показати IP 1 Березня 2014 12:58
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus