USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Я не хочу, щоб ми виглядали, як Верховна Рада, - голова облради

2 Жовтня 2013 12:54
Методи роботи Верховної Ради України не прийнятні для волинських посадовців.

Про це розповів голова Волинської обласної ради Володимир Войтович під час прес-конференції щодо підсумків роботи 20 сесії облради.

Так, посадовець наголосив, що, згідно з роботою минулої сесії, рішення про заміну керівника на сьогодні приймаються депутатами дуже болісно. Зі слів Володимра Войтовича, подекуди доходить навіть до блокуваня трибуни.

«Я не хотів би, щоб ми виглядали, як Верховна Рада, і методи їх роботи нам не прийнятні. Щоб через два кадрові призначення представницький орган не мав можливості працювати, ненормально», - підсумував Войтович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пардон Показати IP 2 Жовтня 2013 16:02
до чого депутати до посадовців?
Амєлія Показати IP 2 Жовтня 2013 16:07
Інколи робота ради подібна на клоунаду,все більше на часи глибокого застою .Пора уже замінити раду на щось нове, а не опирання на-" так рішили депутати" -у ВР - теж саме. Уже пора ревізувати те - що прийняли за роки Незалежності.
Михайло Показати IP 2 Жовтня 2013 17:46
Поки депутати будуть обиратися по закритих від виборців списках, доти Верховна Рада та інші ради будуть подібні по безтолковості!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus