USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я ображаю собак, а не вас», - луцький депутат

23 Вересня 2013 14:29
Депутат Луцької міськради Юрій Корольчук попросив колег не виділяти жодних коштів на потреби комунального підприємства «Ласка».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку бюджету та фінансів.

Так, Юрій Корольчук зазначив, що у Луцьку на вулиці Дорошенка прорвало трубу, внаслідок чого водою затопило житлові приміщення. Зі слів посадовця, після затоплення минуло багато часу, а мешканці підтоплених будинків і досі «по коліна у воді».

«Люди живуть гірше, ніж собаки. Забудьте за «Ласку», поки лучани у біді. Перестаньте привілеювати собак у той час, як страждають маленькі діти. От загинуть вони, може тоді усім буде не до собак», - наголосив заступник голови комісії.

Окрім того, Юрій Корольчук зауважив, що необхідно виділити із місцевого бюджету 200 тисяч гривень на здійснення проектних робіт на вулицях міста, що періодично страждають від затоплення.

«Я ображаю собак, а не вас, шановні члени комісії. Тому що собаки – це метод заробітку грошей», - резюмував посадовець.

Депутат запропонував перерозподілити кошти, виділені на потреби КП «Ласка», а це - 90 тисяч гривень, і спрямувати їх на здійснення проектних робіт. Утім, члени комісії таку пропозицію не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
лучани Показати IP 23 Вересня 2013 14:59
Приватне житло жителі мають ремонтувати за власні кошти. Проблема собак -це загальноміська проблема чекрез яку страждають всі лучани. Хай би Корольчука покусали скажені пси.
Факт до лучани Показати IP 23 Вересня 2013 15:14
Від того що фінансується Ласка собак в місті стало менше? Немає бездомних? Нікого не кусають? Корольчук правий - це заробляння бабла як жителів міста так і грантових програм. Жителі приватного сектору не сплачують податків? Чи вони хочуть ремонту в власних дворах? Чи вул. Дорошенка не Луцьк? Що за логіка?
Ага до лучани Показати IP 23 Вересня 2013 15:30
Почитала б я Ваші коменти, якби в аварійному і підтопленому будинку жили ви...
Ага до Ага Показати IP 23 Вересня 2013 15:31
відповіла не Вам, вибачайте, а "лучанам"
лучани до Ага Показати IP 23 Вересня 2013 15:39
Менше гроші витрачай на телефони та компютери. Своє житло ремонтуйте самі.
Ага до лучани Показати IP 23 Вересня 2013 16:47
Ви знаєте, на що я витрачаю власні кошти?Ми на "ти" не переходили.
Ага до лучани Показати IP 23 Вересня 2013 17:09
Люди платять гроші за комунальні послуги, а прорив труби і підтоплення будинку - це якраз проблема міста і його комунальних служб.
ровесник Показати IP 23 Вересня 2013 15:17
Юра вже постарів розумово. До деяких людей старіння розумове приходить раніше за старіння фізичне. А ще необхідно врахувати, що як би не падав авторитет влади, авторитет опозиції вже передбуває в такій точці,нижче якої впасти неможливо.
Андрій до ровесник Показати IP 23 Вересня 2013 17:02
Виходячи з Ваших розлогих міркувань щодо авторитетів влади і опозиції,можна зробити безапеляційний висновок,що Ваш розумовий розвиток на стадії яку впевнено можна назвати ембріональною.
Хамяк до ровесник Показати IP 23 Вересня 2013 20:38
Корольчук - молоток. Дана Новарчук дорвалась до посади і толку з її роботи 0. Хто був біля притулку чи у ньому отримують емоційний шок. Не знаю, як живуть люди посусідству з ним. Ви переймаєтеся інтересами собак, а не людей
123 Показати IP 23 Вересня 2013 15:24
Молодець, підтримуємо.
волинянин Показати IP 23 Вересня 2013 20:50
Я за добробут лучан в першу чергу.І правильно пише той, хто живе у підтоплених помешканях-поживіть ,ви-ті хто за собак пичеться,і зрозумієте як то жити в таких умовах.Я за те щоб і собак тримали у собачих притулках.Тільки це вже питання друге.На першому місці має бути людина!!
такі до волинянин Показати IP 23 Вересня 2013 22:28
Як корольчку пропихаючи бізнес інтереси своїх кантор берут та брали і земельні ділянки і користуються тими самими комун.мережами каналізації та інш. По не відомих нікому тарифах.для них все безплатне або по сміхотаифах..а винуваті собаки.чи ті це собаки?
ветеринар Показати IP 25 Вересня 2013 09:57
мало хто знає : КП "Ласка" - не не притулок, це просто гіцельська установа, куди звозять і умертвляють собак. КП "Ласка" створена на місці (тобто - замість)колишнього притулку по вул. Мамсурова . Але про те, що притулок закрили, а замість нього відкрили КП "Ласка" - міська рада та Новарчук не афішують. Тобто гроші з бюджету зараз мають йти не на утримання собак в притулку, а на їх відлов та знищення в КП "Ласка". Але спритна Новарчук і Ко дорвались до кормушки - і тому все рівно гроші щомісяця йдуть ніяк не на користь собак чи лучан: собак на вулицях побільшало, а тим, кому не пощастило потрапити за паркан КП "Ласка" - жити лишається недовго. Так що гроші пан Корольчук пропонує забрати не в КП "Ласка" - а в шайки аферистів і брехунів) А собаки тут ні до чого)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus