USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Янукович «поаплодував» активістам Євромайдану. ВІДЕО

27 Листопада 2013 09:15
Президент Віктор Янукович «поаплодував» мирним акціям протесту проти призупинення євроінтеграції, але прискорювати процес не збирається.
Про це він повідомив інтерв'ю українським телеканалам, інформує Українська правда.
«Як реагувати? Це ж мирна акція!», - сказав Янукович.
На зауваження журналіста, що вона може бути тривалою, президент зазначив: «Та будь-ласка. Все, що не заперечує закон. Аплодую тим, хто вийшов за європейську інтеграцію», - поплескав у долоні президент.
З його слів, люди чітко розрізняють єврогасла і політичні гасла: «А ті, хто вийшов вирішувати свої політичні питання під партійними прапорами і з гаслами, з якими вони вже йдуть на вибори 2015 року, я теж це бачу. До речі, ті люди, які вийшли на майдани, вони подивились і побачили риторику зовсім іншу», - сказав Янукович.
Водночас президент дав зрозуміти, що не збирається прискорювати процес євроінтеграції.
«Чи ми повинні зав'язати очі і бігти куди завгодно? Лоба розбити? Ми й так бігли дуже швидко, пробігли за короткий термін дуже довгу відстань - можемо отримати проблеми», - вважає гарант.
«Ми ж не змінюємо курс. Ми хочемо зараз, щоб рахувалися з нашими інтересами, ми хочемо йти цим шляхом. Ми його не змінюємо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ось Показати IP 27 Листопада 2013 15:44
Теща поперхнулась хлібом і каже зятеві похлопай. А він браво мамо і оплески...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus