USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Інформаційну політику Порошенка формує українофоб?

4 Серпня 2014 16:16
Медіамагнат Борис Ложкін, який очолив Адміністрацію Президента, раніше вважав українську пресу нежиттєздатною.

Про це йшлося під час гутірки із генеральним директором медіахолдингу ZIK Дмитром Добродомовим, що відбулася у рамках фестивалю українського опору «Бандерштат-2014: перезавантаження» 3 серпня.

Дмитро Добродомов зізнався, що його здивувало рішення Петра Порошенка про призначення медіамагната Бориса Ложкіна на посаду керівника своєї адміністрації.

«Ще півтора роки тому, під час медіа форуму у Львові, у нас відбулася доволі дражлива суперечка з ним. Тоді він розповідав, що україномовна преса не має шансів заробляти, що це поганий маркетинг і треба переводити з прагматичної точки зору на російськомовні варіанти. Людина з українофобськими настроями не сприймала пояснення, що журналістика несе не лише інформацію, це ще є елементом створення громадянського суспільства, елементом виховання, про що часто забувають», - розповів гендиректор ZIKу.

Зі слів Дмитра Добродомова, його дуже непокоїть людина, яка створює інформаційну політику навколо президента, який приймає доленосні рішення. Дмитро Ложкін, на його думку – дуже хороший менеджер, але на його посаді потрібен перш за все патріот. Людина, яка пояснювала, що українське в Україні – невигідне, навряд чи змінила свою думку.
Дмитро Добродомов також зауважив, що йому не подобаються «пластилінові» інтерв’ю президента для обраних. На його думку, Петру Порошенку варто щомісяця робити брифінги, запрошуючи туди 50 журналістів та виділяючи на це 4 години.





ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИ НАСПРАВДІ ВОЯКИ НА СХОДІ «ГОЛІ ТА БОСІ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Алех Показати IP 4 Серпня 2014 16:47
Петру Порошенку варто щомісяця робити брифінги, запрошуючи туди 50 журналістів та виділяючи на це 4 години. Я колись щось даїшнику зауважив, то той на мене із слюною - то ти ще будеш вказувати, що мені робити! Невже і Президенту якісь самообрані і самопроголошені директори медіахолдінгу мають право вказувати, що робити?
))) до Алех Показати IP 5 Серпня 2014 00:04
он имел вас в виду. последние два слова можете не читать.
Депутатка до Алех Показати IP 5 Серпня 2014 00:29
Саме так, брифінги, що в перекладі на автентичну українську реальність, політичну кон юнктуру означає брехня. як кажуть люди -брифінг, від слова БРЕХАТИ.
Олександр Показати IP 4 Серпня 2014 17:00
Але ж який сам зробив репортаж про переселенцiв! Навiть ВН розмiстила у себе, як приклад любовi мiж сходом i заходом! Ну дуже патрiотично! За соборну державу!
Петро Показати IP 4 Серпня 2014 20:20
Петро Порошенко наш надійний Президент, а ті що навколо нього будуть нести відповідальність, а якщо схибнуть то не омине їх кара Господня, а від людей презріння і зневага. Слава Україні!
Мля до Петро Показати IP 4 Серпня 2014 21:00
Ну ти й де**л
Депутатка до Петро Показати IP 5 Серпня 2014 00:24
коментар було видалено
ковельчанка Показати IP 4 Серпня 2014 20:34
Можливо й Порошенко надійний президент а от совкові якості ще присутні вибране коло( таран і інші журналістів) дарування квітів і т.п. та й пафосу б поменше...і розмовляти з людом не почав...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus