USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інцидент чи самопіар: як Володимира Бондаря «не впускали» в облраду

22 Грудня 2015 16:53
Через те, що депутату облради Володимиру Бондарю начебто перешкоджали потрапити на засідання бюджетної комісії обласної ради, він викликав поліцію. Натомість очевидці інциденту стверджують, що депутату ніхто не заважав і він, мовляв, вирішив створити конфлікт на рівному місці.

Інцидент за участю Володимира Бондаря трапився сьогодні, 22 грудня, у будівлі обласної ради.

Депутат стверджував, що йому фізично перешкоджали виконувати свої повноваження, тому що він не мав при собі посвідчення. Він назвав це порушенням своїх прав депутата, викликавши на місце поліцію. Остання, до слова, порушень щодо Бондаря не виявила. Утім про це - згодом.

Так, представник охоронної фірми Борис Стецюк, який, власне, і спілкувався із депутатом, розповів Інформаційному агентству Волинські Новини, що на центральному вході в приміщення зібралася чимала кількість людей, вони хотіли пройти в приміщення, показували свої документи.

Депутат облради Володимир Бондар проходив, оминаючи охорону та не показуючи посвідчення чи інших документів. Стецюк звернув його увагу на те, що потрібно підійти до охорони та показати посвідчення чи документ, що засвідчує особу. На це депутат відповів «я ніколи, заходячи сюди вже 20 років, не показував, не показую та не буду показувати посвідчення, я йду у своїх справах і Вас це не стосується».

Борис зауважив на це «проходьте, але наступного разу, якщо прийдете без посвідчення, то не зайдете сюди». Депутата, розповідає Стецюк, це дуже обурило, тож, вже пройшовши коридором, він повернувся та включив свій телефон, сам прокоментував ситуацію та почав вести відеозапис, говорячи «а тепер спробуйте мене не впустити».

Окрім того, Володимир Бондар викликав наряд поліції та повідомив представникам ЗМІ, що його начебто не впускають на засідання постійної комісії облради. Утім вже на місці поліцейські зробили висновок, що інциденту не трапилося, адже депутату дійсно не чинили перешкод.

ЧИТАТИ ПРАВИЛА ОХОРОНИ БУДІВЛІ ОБЛРАДИ

До слова, один зі свідків скандалу, учасник АТО Юрій Жук розповів, що на вході в обласну раду він показав своє посвідчення охоронцям і його безперешкодно пропустили.

«Якийсь депутат – це така ж сама людина, як я. Нехай покаже посвідчення чи паспорт і його пропустять», - обурюється Юрій, який прийшов на прийом до голови облради, аби попросити допомоги, так як завтра вирушає на передову у лавах 81-ї десантної бригади.


Голова благодійного фонду «З любов’ю по світу» Світлана Градиська з селища Колки Маневицького району також мимоволі стала свідком скандалу, який намагався влаштувати Володимир Бондар.

Жінка нещодавно познайомилася з двома бійцями, які вирушають на передову, маючи кошти лише на дорогу до Львова, звідки відбуватиметься від’їзд. Для того, щоб знайти допомогу для бійців, вона вирішила звернутися до голови обласної ради Ігоря Палиці. У будівлю облради жінка разом з двома бійцями та великою сумкою документів пройшла безперешкодно, пред’явивши паспорт. Військові також продемонстрували свої посвідчення.


Вже вирішивши свої питання, поблизу кабінету голови облради на третьому поверсі будівлі жінка почула гамір та вигуки «Бондаря не пускають». Щоб побачити, що трапилося, вона спустилася на перший поверх, де виявила, що прохід був вільний, а Бондар не хоче заходити всередину, повторюючи «от зараз вже можна пройти безперешкодно». Жінка втрутилася в розмову з депутатом, працівниками поліції та журналістами, розповідаючи про те, ким, з її слів, він є насправді, його діяльність на посаді голови ОДА та «друзів» депутата, що, наголосила вона, заважають нормально жити волинянам (Масалова, Смітюха тощо). Після цього, розповідає жінка, депутат став говорити тихіше, адже до того на підвищених тонах розмовляв з охоронцями, знову ж таки нарікаючи, що йому нібито перешкоджали пройти в приміщення.

Світлана Градиська зауважила, що депутат категорично не бажав демонструвати будь-який документ охоронцям. На дії охорони він відреагував дуже бурхливо, вочевидь, вважаючи, що перевіряти у нього документи ніхто не має права. Спочатку депутат хотів перешкодити жінці висловитися, але згодом заспокоївся та навіть потис їй на прощання руку.

Світлана Градиська наголосила, що не можна стояти осторонь, бачачи несправедливість. Разом зі своїми супутниками-військовими вона написала пояснюючу для працівників поліції. Жінка наголосила, що до голови обласної ради звернутися можна завжди і він не стоятиме осторонь проблем волинян.


Своєю чергою, охоронник фірми «Ягуар-сервіс», що займається охороною будівлі обласної ради, Едуард повідомив, що інциденту як такого не було, але відповідно до інструкції, під час входу в приміщення кожен, хто тут працює, повинен пред’явити посвідчення, або документ, що засвідчує особу. З його слів, всі працівники мають посвідчення, або ж проходять, показавши паспорт.

До слова, депутат, який начебто рішуче відстоює демократичні свободи та права, був помічений під час порушення правил дорожнього руху. Автомобіль з реєстраційним номером, характерним для групи компаній «Континіум», припаркувався у забороненому місці. Побачивши, що його знімають на відео, депутат припаркував автомобіль відповідно до правил дорожнього руху на стоянці.



Нагадаємо, нещодавно розголосу набула звістка про те, що волинських журналістів начебто обшуковували перед сесією обласної ради. Окремі ЗМІ намагалися роздмухати з цього чималий скандал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 52
Сергій Показати IP 22 Грудня 2015 16:58
Бондар це найбільший злодій серед всіх губернаторів та мерів Волині за всю історію незалежності.
Mery12345 до Сергій Показати IP 22 Грудня 2015 17:22
Підтримую Сергія! Це не тільки злодій, але і ще й дуже нахабна людина, раз провокує скандали на рівному місці
Анатоль_ до Mery12345 Показати IP 22 Грудня 2015 17:33
Це не так! Пан Володимир чесна людина! Низький йому доземний уклын!
Котя до Анатоль_ Показати IP 22 Грудня 2015 20:50
коментар було видалено
ua до Mery12345 Показати IP 22 Грудня 2015 18:50
Бондар це клоун продуманий
123 до Сергій Показати IP 22 Грудня 2015 23:12
Я б те чмо навіть на поріг не пустив. Воно де не плюнь там приклеїться
Ярина Показати IP 22 Грудня 2015 17:06
Раніше у будівлю облради можна було спокійно проходити і без усіляких документів.І жодних інцидентів не було.А зараз з приходом Палиці який усіх боїться понабігло у облраду купа охорони.Кого ви боїтеся шановний пан Палиця?Власного народу?:)Чи ви охорону собі взяли щоб усім показати яке ви велике цабе?
Фотін до Ярина Показати IP 22 Грудня 2015 17:26
Пані Ярино, обласна адміністрація це обєкт який апріорі повинен добре охоронятися державною службою охорони. Давно пора булоинавести порядок. Не ОДА а прохідний двір.
124 до Фотін Показати IP 22 Грудня 2015 21:14
От якраз ДЕРЖАВНОЮ службою охорони, а не якоюсь ( Ягуар - сервіс).
Chili до Ярина Показати IP 22 Грудня 2015 18:30
Підтримую. Навіть, в їдальню зайти поїсти як тепер? При покійному Клімчуку такого цирку дешевого не було,як зараз тут! Це держ. установа, а не приватна!Вдома що хочеш роби, а тут ти не вланик, а всього навсього працівник!
Ірина до Ярина Показати IP 23 Грудня 2015 14:19
От і неправда, мене також колись не пустили в приміщення облради, хоча мені потрубно було всього-на-всього в поштове відділення. І було це за часів головування Бондаря.
лучанин Показати IP 22 Грудня 2015 17:13
На це їб..о взагалі бридко дивитись,не те,щоб з ним вести розмову.Полішуки з Ратна,подивіться кого вибрали. Не забудьте просунути до ВР,коли вибори будуть.
Олекса Показати IP 22 Грудня 2015 17:21
Невже Бондар думав пропіаритись на "висмоктаній з пальця" темі ? Якось за пізно і неоригінально. Чи він не може пробачити І. Палиці своє фіаско підчас обрання голови обласної ради. Думаю, що висловлю думку багатьох -"В. Бондар політичний"труп" ще з часів свого губернаторства".
Anonymous до Олекса Показати IP 22 Грудня 2015 18:12
Та ніяк аж не висмоктано воно з пальця (Бондар - не Бондар, яка різниця)! Там зараз режим, як в штаб-квартирі Пентагону запроваджувати пробують!
Марія Показати IP 22 Грудня 2015 17:27
Бондар забув , що він такий само лучанин ,як усі, а паном уже стали і інструкції нам нідочого ! Не той сьогодні час щоб ОДА була прохідним двором, і правилно роблять ,що пропускають за документами Крім піару і репету від нього нічого більше чекати.
Луцьк Показати IP 22 Грудня 2015 17:30
ПОЗОРИЩЕ
Степан Бандера Показати IP 22 Грудня 2015 17:32
А чий кубік стоїть далі під знаком?
Я до Степан Бандера Показати IP 22 Грудня 2015 19:55
Кубик Товстенюка
Анонім до Я Показати IP 22 Грудня 2015 22:26
Ні, то не Товстенюка
2344 до Анонім Показати IP 23 Грудня 2015 09:50
Цікаво чи Тойота Секвоя з спецзв'язком стоїть згідно правил дорожнього руху???
Оля Показати IP 22 Грудня 2015 17:37
з яких пір обласна рада стала режимним об'єктом, щоб там пред'являти паспорт???
Волинянин до Оля Показати IP 22 Грудня 2015 21:40
Після Революції Гідності.
Anonymous Показати IP 22 Грудня 2015 18:10
Бондар - Бондарем, але не про те річ - таки НЕ МАЄ права в приміщенні органу місцевої влади ПРИВАТНА ОХОРОНА когось з, по факту, таких же депутатів облради, дарма, що обраного головою, обшукувати і шманати відвідувачів - там крім облради, ще й адміністрація є, її працівників так само - бачив на власні очі - примушують показувати документи! Це що? режимний об'єкт? Відкрита влада? Ні, не чули! БЕЗ-ПРЕ-ДЕЛ! Ті гаврики прав не більше, як охоронець супермаркета мають! В ДЕРЖУСТАНОВІ охороняти має державна служба охорони, поліція, або нацгвардія. Крапка! Ще при в'їзді блокпост хай поставлять! Забула влада, як народ і не таких "крутеликів" на вулицю викидав?
Chili до Anonymous Показати IP 22 Грудня 2015 18:35
Підписуюсь під кожним словом!Цирк влаштували...
Anonymous Показати IP 22 Грудня 2015 18:48
І ще, до бійців претензій не маю - вони своє заслужили, і тяжко, але є маленьке питання, чисто цікавості для - що то за форма в них така червоняста, хто знає, відпишіть, перший раз такий колір бачу. Спецово осіння?
юра до Anonymous Показати IP 19 Червня 2016 10:43
це з аеропорта подгон волонтеров
Знаю хто такий Anony Показати IP 22 Грудня 2015 19:01
Anonymous - це Володимир Налькович Бондар....
Anonymous до Знаю хто такий Anony Показати IP 22 Грудня 2015 19:32
Щось п*здите таке, що не просц*ти за цілий тиждень! (с) Лесь
Скоро в "буденних" с Показати IP 22 Грудня 2015 19:12
Йдучи сьогодні на роботу зимовим парком, до речі висадженим за кошти Фонду новий Луцьк, зробив кілька фото нашого засніженого міста. Я зустрів жінку,що посміхалась, яка ймовірно позитивно вирішила усі свої проблеми завдяки фонду новий Луцьк. Сонечко виблискувало і дітлахи гуляли на дитячому майданчику, спорудженому за кошти фонду новий Луцьк, посміхались та раділи, чи то від задоволення, чи то від щастя, що в їхньому житті є ігор палиця і олександр товстенюк. Завіса( Нагадує радянське минуле "спасибо товарищу сталину за наше счастливое детство". ВЖЕ НАВІТЬ ДО СТАТТІ ПРО БОНДАРЯ ПРИПЛЕЛИ СВІЙ ФОНД! ЖУРНАЛІСТАМ ДОПЛАЧУЮТЬ ЗА КОЖЕН РАЗ ВЖИВАННЯ ФРАЗИ " фонд новий луцьк"?! Я згоден, що фонд робить для Луцька чимало, але це вже занадто багато піару(
Ніла Показати IP 22 Грудня 2015 19:14
Вмираю зо сміху, не пройшов на голову, то взяв рупора і давай горлати, цирк та й годі, і кому він треба, люди вже не такі наївні.
Я Показати IP 22 Грудня 2015 19:33
Таке бидло як Бондар ще треба пошукати. Клоун ряжений.
ххххххх до Я Показати IP 22 Грудня 2015 20:47
Не клоун, а ,jhtwm з корупцією записався В ДЕП. КОМІСІЮ буде боротися сам з собою. А цікаво хто кого поборе чи цей бондар, що бореться з корупцією, чи то й, що корупціонер?
1000% Показати IP 22 Грудня 2015 20:37
Градиська в іспанії була на обліку у психлікарні! Вона хвора психічно! Я їй не вірю! В Маневицький Рв вона протягом 2014 зверталася понад. 30 разів, в умвс понад 15 , вона "таке чеше"!
позитив до 1000% Показати IP 7 Квітня 2016 18:27
коментар було видалено
Реаліст Показати IP 22 Грудня 2015 21:13
Да. Ці не стануть на коліно. Згадую як кричали вони ж самі що в ОДА вільний вхід. А тут все. Охорона. Ще й приватна. Перемога.
Босик Показати IP 22 Грудня 2015 21:49
Я працюю в цій установі вже не один рік, і скажу вам відверто: такі як Бондар і деяка кількість працівників прізвища яких я не буду називати, відносятся до првцівників штатноі охорони як до ганчір'я! - Невже це не люди!? Іх минула влада так затуркала, що и слово бояться промовити, не те що в якогось депутата Бондаря попросити показати свое посвідчення. Чому прості люди які ставлятся до цого з розумінням-вимоги працівників охорони виконують и підтримують те щоб у приміщені було хоч трохи порядку! Ще три тижні тому в будівлю не можливо було зайти людині яка не палить, чому? бо курили хто де бачив, на сходах у коредорах в туалетах, був прохідний двір так би мовити. З приходом Палиці все змінилося, в приміщенні майже не палять, це вже хоч не великі зміни на краще, будемо надіятись і не останні! А те що молодики показали охороні як треба працювати, я рахую зробили правельно! Має бути порядок!!!
Слава з народу Показати IP 22 Грудня 2015 22:05
А якщо ти депутат то тобі все можливо робити. Нагадаю, що Бондаря обирав народ і хай спустится з неба на землю і ность посвідчення якщо він депутат. Не в магазин ж прийшов.
Вася Пєтькін Показати IP 22 Грудня 2015 22:13
Бондар-це позорище Волині. Гидкий трутень.
ВОВК Показати IP 22 Грудня 2015 22:32
В шию гнати цього конюха. Палиця рулить . Всіх цих бродяг до порядку привчить. Звик нездара вештатись по кабінетах. В село його до плуга.
123 до ВОВК Показати IP 22 Грудня 2015 23:23
Ці руки нічого не робили! До якого плуга того бондаря? Хоч шоб земля облогувала?!
Світязь Показати IP 22 Грудня 2015 23:05
Бондар - клоун і провокатор.ще одне коли обшукали дурналістку і охорона не показала посвідчення то воні було просто ПІПЕЦ,а коли депутат собаччий не носить це нормально.друге:не охороняє ВДСО -тому що вони беруть за годину охорони в два рази дорожче чим приватна.третє до АНОНІМУС : форма в бійців це Бельгія і Швеція.ту що купили і дали волонтери а такій уїбан хоть 5 гривень дав на армію.
Anet Показати IP 23 Грудня 2015 02:03
Не показував, не показує і не буде показувати посвідчення! Ти ба, яка цаца!
Я Показати IP 23 Грудня 2015 05:32
Якщо він такий великий борець з корупцією, то нехай розкаже про законну діяльність ЕСКО-Волинь, що відкрив на свою дружину і інших поплічників. Разом з загревою почали всю освіту області шантажувати. Коли загрева пішла, то і все це притихло.
Я Показати IP 23 Грудня 2015 07:00
Дехто забув, що він слуга народу а не цар
Віктор Федорович Показати IP 23 Грудня 2015 09:24
Дешевий піар від дешевого "політика". Переконаний, що ця людина відноситься до такої категорії укр. "політиків", які просто так нічого не роблять. Дуже дивує той факт, що він досі не може зрозуміти, що політика то не його.)))
Лучанка Показати IP 23 Грудня 2015 09:50
Про Бондаря все сказано вірно - гн*да ще та!! Про охорону: сьогодні (та й завжди) в державних органах усіх країн вона є і повинна бути і у нас,бо з цими "революціями" безпека людей повинна бути на першому місці. Однак керівнику охоронної фірми необхідно привести зовнішній вигляд своїх працівників до належного: постригти і побрити, під уніформою повинні бути однотипні чорні светри, а не отаке "хто у що вирядився!" - все таки це є державна установа!! Пропускати обов*язково за документами не залежно від рангу і соціального статусу. Обласна рада - це не "колгосп створений народом" і не прохідний двір!!
Вася Показати IP 23 Грудня 2015 15:03
Бондар тупо робить піар. Є правила - дотримуйся. Не згоден винось на сесію про їх скасування.
не пацик до Вася Показати IP 24 Грудня 2015 04:40
а чому рядом небуло муковоза? щось дивно.
Павло Показати IP 23 Грудня 2015 16:30
Коли минулої сесії на засідання облради не пропускали і обшукували журналістів, депутат Бондар скромно мовчав з приводу. Нині ж черга прийшла й до Бондара. І, бачите, як запінився чоловік з приводу нових віянь "без" порядків керівника облради...
ТОМА Показати IP 23 Грудня 2015 23:44
Ото присосався як піявка. І все мало Ця людина завжди голодною буде.
колківчанин Показати IP 13 Березня 2016 12:38
Ця Світлана Градиська (у Колках відома як Архариха) психічно неврівноважена людина, вона, і ще декілька її подруг проявили нездоровий інтерес до державних установ, які працюють в Колках, а саме до лікарні, і до вищого професійного училища. Останнє вже кілька місяців "трясуть" з усілякими не завжди доречними перевірками. Не вірте цій людині!
колківська правда до колківчанин Показати IP 7 Квітня 2016 17:55
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus