USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волиньраді пояснили правила охорони будівлі

22 Грудня 2015 20:00
Прес-служба Волинської обласної ради оприлюднила правила охорони будівлі обласної ради та прилеглої до неї території. Так звані "нові правила" насправді зовсім не нові, вони відповідають чинному законодавству, й ними користуються в усіх відповідних установах України.

Ознайомитися з правилами охорони будівлі облради пропонують для того, аби уникнути непорозумінь та скандалів, які створюють окремі відвідувачі будівлі.

Нагадаємо, сьогодні, 22 грудня, у приміщенні обласної ради трапився інцидент за участю депутата облради Володимира Бондаря, якому начебто перешкоджали потрапити на засідання бюджетної комісії обласної ради, і він з цього приводу викликав поліцію. Утім вже на місці поліцейські зробили висновок, що інциденту не трапилося, адже депутату дійсно не чинили перешкод. Володимир Бондар проходив, оминаючи охорону та не показуючи посвідчення чи інших документів. Охоронець пропустив його, однак нагадав, що наступного разу депутат мав із собою посвідчення, що й розлютило Володимира Бондаря.

Раніше, 8 грудня, волинські медіа облетіла звістка про те, що журналістів, буцімто, не пускають на сесію Волинської облради. Щоправда, згодом говорили, що їх лише обшукують перед входом та сканують за допомогою металодетектора. А, зрештою, взагалі з'ясувалося, що і обшуку, як такого, не було: охоронці просили декого з журналістів показати вміст сумки, зокрема, після заяв представників медіа, що у них нібито є зброя.

Правила охорони будівлі Волинської обласної ради передбачають, зокрема, що вхід до адміністративного будинку і вихід з нього здійснюється через центральний та допоміжний входи, які постійно повинні перебувати під наглядом (у тому числі відеоспостереженням) та контролем працівників охоронного підрозділу.

Черговий працівник охорони має право вимагати пред’явити документи, що посвідчують особу (паспорт, службове посвідчення тощо). Додається перелік осіб, які можуть проходити до будівлі без проходження контролю.

Також роз’яяснюється порядок внесення у будівлю зброї, вибухонебезпечних предметів, матеріальних цінностей.

Пропонуємо ознайомитися з правилами охорони будівлі облради в повному об’ємі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Олекса Вільний Показати IP 22 Грудня 2015 20:14
Всі прагнуть жити в Європі? Всі !. А як це на думку Бондаря ? А це типу всі ми свої права знаємо ( молодці ), а обов'язки, а обов'язків у нас нема ( це за логікою головного винуваться свята ). Ви уявіть, що було б коли цей хам очолив обласну раду!
КРК до Олекса Вільний Показати IP 22 Грудня 2015 23:33
Мова йде про інструкцію для охорони ( в принципі невідомо наскільки вона відповідає діючому законодавству) а не про інструкцію для невідомих осіб, які невідомо кого, як і на яких підставах охороняють в приміщенні облради і хто їх туди допустив.
дідо Показати IP 22 Грудня 2015 20:14
Був порушений пункт 20 . Охорона будівлі допустила двох невідомих у чорному,які чіплялись до депутатів облради.
Hatahama77 Показати IP 22 Грудня 2015 20:30
Якраз закону, вірніше кільком законам, це положення суперечить. Зокрема п.4 ч.1 ст.3 "Про доступ до публічної інформації" :) Так що рано чи пізно облраді доведеться відповідати за цю бумаженцію під назвою "Правила охорони..." в суді :)
Анонім Показати IP 22 Грудня 2015 20:52
А бондару не соромно так себе вести?! Що, корона приросла до голови?! Покажи, чоловіче, документ, та й проходь. Чого ж на порожньому місці бучу піднімати!!!!!
Хлоп до Анонім Показати IP 23 Грудня 2015 09:42
А давайте Ви за продуктами в гастрономі або в цумі чи порт-сіті охоронцям будете документи показувати на вході? У Вас же немає корони, правда?
Григорій до Хлоп Показати IP 23 Грудня 2015 10:54
Корони в аноніма немає, тому його можна і потрібно всюди як худобу ... в стійло....
Рижков сергій Показати IP 22 Грудня 2015 22:27
Все правільно. Но ... На сесію я так розумію я зайти не зможу?
lfnf Показати IP 22 Грудня 2015 22:52
а документ навіть не має дати затвердження! хіба він дійсний?
Світязь Показати IP 22 Грудня 2015 23:09
зможеш Сірожа зможеш.якщо покажеш документ.а взагалі все правильно.
800 Показати IP 22 Грудня 2015 23:13
Волюнтаризм
qwerty Показати IP 22 Грудня 2015 23:24
Волинські новини, ви прям вісник облради))
Старий Показати IP 22 Грудня 2015 23:31
Це не приватна будівля, а громадська, зведена за народні гроші. Якщо хтось хоче з неї зробити зону, то матиме супротив і не лише від Бондаря!
Не рада до Старий Показати IP 23 Грудня 2015 11:06
То зроби з нею все те, що зробили з "общенародними" під'їздами, дворами і т.д.- розвали, знищ і зверху на..ри велику купу. А тоді йди в Європу -там таких ждуть. А там побачиш, чи є порядок, чи нема. Посадять в каталажку і не спитають, як звати, ще й дубинкою звезуть, а потім чемно попросять вибачення, якщо будуть не праві.
Хлоп до Не рада Показати IP 23 Грудня 2015 12:16
Це Ви з Європи повернулися і тільки побачили луцький "білий дім"? Нічого за час Вашого набування досвіду за кордоном з цим будинком не сталося...Але повчить лучан, будь ласка, пану Палиці дуже не вистачає "вчителів", бо він вже почав будувати Європу на Волині!:))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus